Святі люди в "Кобзарику"

Про чергову звитягу «моєї команди» проінформував сьогодні мер Черкас Анатолій Бондаренко.

«У дитячому садочку №91 "Кобзарик" ніколи за часів незалежної України не робили капітального ремонту, - пише мер Черкас. - Три роки тому ми розпочали змінювати цей навчальний заклад.

Було утеплено фасад, замінені вікна, відремонтовано внутрішні приміщення, гральні кімнати, туалет, пральню, душові кімнати, харчоблок. Сьогодні ми ще й відкрили оновлений басейн.

Мені надвзичайно приємно сьогодні сказати - це сучасний та затишний садок для наших діток.

Моя команда #працює, а не обіцяє…»


Що має зробити після відкриття басейну в «Кобзарику» керівник Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради Сергій Воронов? Оголосити догану керівнику дитячого садочка…

Ось два фото, поширених Бондаренком.
Святі люди в "Кобзарику"

Тут Бондаренко. Тренкин, Воронов та супроводжуючі їх особи дивляться на дошкільнят у басейні.
Святі люди в "Кобзарику"

Мер, Тренкин, Воронов та батьки слухають завідувачку.

Вам нічого не здається дивним?

Так, звісно. Батьки ходять біля басейну в бахілах, а «начальство» - у робочому взутті.

Бондаренко, Тренкин та Воронов публічно порушують наказ Мінздраву «Про затвердження Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів». Адже там, де вони стоять брудними ногами, щойно працівники дитячого садочку провели дезінфекцію – на підлозі та стінах. А також – на обхідних доріжках та ручках дверей.

Завідувачка правильно змусила взути бахіли батьків. Але змусити це зробити мера та його успішну команду в неї сміливості не вистачило…Потім нянєчки помиють.

Щоправда, знайомий лікар, до якого Провінція звернулася за коментарем до оприлюднених Бондаренком фото, був набагато менш категоричним.

- Згідно останніх досліджень Академії наук, - ошелешив він, - представники влади апріорі вважаються стерильними. Усі вони навіть до мене в операційну входять без бахіл,масок і халатів…

- То може всіх їх гамузом можна вважати здатними на непорочне зачаття? – поцікавилися ми.

Шкода, але телефонний зв’язок з лікарем перервався.
Святі люди в "Кобзарику"

Цікаво, Тренкин по території власного ковбасного цеху теж ходить в костюмі державного діяча, придатного до непорочного зачаття? Навіть без бахіл?

PS. Директор Департаменту освіти Сергій Воронов, коментуючи ситуацію в ФБ, заявив, що сам він біля басейну в дитсадку був у бахілах. Наспраді, на фотографіях, розміщених мером Черкас на ФБ, взуття Воронова не видно. Але на фото на сторінці депутата міськради Тренкина можна розгледіти - так, Воронов у бахілах.

Вибачатися перед Вороновим, бо він молодець?

Ні, бо в такому разі Воронов, розуміючи ситуацію, не змусив надіти бахіли Бондаренка й Тренкина. Чому? Або добре знайомий з маловідомим "дослідженням Академії наук "про "стерильність" всіх представників влади, або при появі Бондаренка й Тренкина впадає в містичний екстаз і не здатний повноцінно виконувати посадові обов`язки.

До "ку" при появі начальства поки не дійшло. Але ще ж не вічір))


Антон Ковбасофф
09.11.2018 15:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter