• 0
  • ---

Черкаси відвідав мер Руставі Давід Джікія

За повідомленням прес-служби Черкаського МВК, минулого тижня Черкаси з триденним візитом відвідала делегація з міста – побратима Руставі ( Грузія) на чолі з мером міста Давідом Джікія та його заступником Гіоргі Табатадзе.
Під час ділової зустрічі, в якій взяли участь гості з Грузії, а також секретар міської ради, виконуючий обов’язки міського голови Віктор Білоусов, перший заступник міського голови Віктор Беззубенко, директор департаменту бюджетної політики Наталія Джуган та Президент Черкаської торгово – промислової палати Сергій Першин, Давід Джікія відзначив, що це його перший візит в Україну, і, відповідно, до Черкас. Він побачив помітив схожість між нашими країнами, а Черкаси порівняв з містом, яким керує.
Черкаси відвідав мер Руставі Давід Джікія

Учасники зустрічі обговорили низку важливих питань, від комунальної сфери до проблем наповнення та використання місцевих бюджетів. Незважаючи на багато відмінностей в області надання делегованих повноважень, формування та використання коштів місцевих бюджетів, фінансування державних установ, та іншого, в міст – побратимів – широке коло співпраці, - відзначили всі учасники зустрічі.
« Добре, що угода про співпрацю між нашими містами підписано, і ми можемо поглиблювати та розширювати ці зв’язки,» - підкреслив Віктор Білоусов та пригадав попередній позитивний досвід співпраці між містами.
« Ми дуже зраділи, можливості відвідати підприємство «Черкаський автобус», оскільки саме з цим підприємством ми зацікавлені в налагодженні співпраці. Зараз вулицями Руставі курсують автобуси марки «Богдан». Ми їх почали закуповувати кілька років тому, і дуже задоволені їх якістю., тому що в разі поломки знаємо, як їх ремонтувати. Але наш муніципальний автопарк дещо застарів, тому ми маємо на меті його обновити»., - прокоментував одну з цілей приїзду до Черкас Давід Джікія.
У рамках візиту гості з Грузії відвідали Черкаську торгово – промислову палату, де підписали Меморандум про співпрацю, ПАТ «Черкаський автобус», оглянули визначні місця Черкас – парк «Ювілейний», вулицю Хрещатик з його історичними пам’ятками, Долину Троянд, Пагорб Слави, Річковий порт….
Угода про співпрацю з містом Руставі була підписана у березні 2012 року, і вже за такий короткий термін є конкретні результати : в Черкасах відкрито найсучасніший в Україні Центр надання адміністративних послуг, за зразком подібного центру в Руставі, а сьогодні активізується співпраця в економічній та промисловій сфері.
30.09.2013 13:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter