• 0
  • ---

У Шполянському районі, застукавши жінку на місці зради, чоловік забив її насмерть

У Шполянському районі, застукавши жінку на місці зради, чоловік забив її насмерть До чергової частини Шполянського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до місцевої районної лікарні в непритомному стані з численними тілесними ушкодженнями, госпіталізована 30-річна жителька одного із сіл району. Як інформують у СЗГ УМВС в Черкаській області, медики до останнього боролися за життя людини, але отримані травми виявились не сумісними з життям. За годину жінка померла на лікарняному ліжку.

На місце пригоди, звідки було доставлено потерпілу з тяжкими травмами, негайно прибули правоохоронці. Їх приїзду очікував 36-річний місцевий житель, який виявився співмешканцем загиблої. Чоловік перебував у нетверезому стані, а на руках виднілися сліди боротьби. При спілкуванні з останнім працівники міліції дізнались, що саме він спричинив жінці тілесні ушкодження. Слова чоловіка підтверджували місцеві жителі, які бачили, як він бив свою співмешканку, а потім непритомну, намагався доволочити додому. Встановивши місце, де відбувалася бійка, експерти криміналісти виявили дерев’яну палицю зі слідами бурого кольору.

Підозрюваного негайно затримали та доставили до райвідділу міліції. У кабінеті слідчого чоловік розповів про все в деталях. Увечері, повернувшись додому, він виявив відсутність своєї співмешканки. Від знайомих дізнався, що жінку нещодавно бачили у сусіда. Зайшовши до нього в будинок, виявив свою кохану в обіймах сусіда. Побачене обурило чоловіка і той, схопивши палицю, почав нею лупцювати жінку, поки та не впала долі без тями. Трохи заспокоївшись, чоловік вирішив віднести її додому, але помітивши, що її стан погіршується попросив свого знайомого, щоб той викликав швидку допомогу. Нажаль врятувати жінку вже не вдалося.

Наразі відносно затриманого відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115(Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
07.08.2014 14:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter