Шановні користувачі!
Як ви вже помітили - зовнішній вигляд сайту змінено,
у зв'язку з цим всі читачі, які бажають коментувати матеріали сайту повинні
пройти повторну реєстрацію!
Більшість з нас дня не проживуть без кількох чашок ароматної кави. Тому кавомашина стала звичним елементом щоденного побуту в наших домівках, на робочих місцях, у закладах громадського харчування. І коли кава перестала литися з вашої кавомашини, то вам потрібна фірма, де роблять ремонт кавомашин.
Найчастіше причиною негараздів є засмічення пружини накипом або ж звичайні технічні поломки. У подібних випадках виробники кавомашин радять здійснити декальцинацію. Для цього застосовують або таблетки, або спеціальні розчини.
Трапляється іноді й несправність помпи. Це призводить до зупинки подачі кави. Врешті-решт, професіонали з компанії "uServis" допоможуть вирішити найскладніші проблеми з ремонтом кавомашин.
Які поломки у кавомашин фіксуються найчастіше? У цілому, можна виділити наступні проблеми:
- у кавомашини зламався двигун,
- ушкодження в блоці управління кавомашини,
- вода перстала підігріватися,
- кавомашина не може визначити наявність кави,
- перестали пресуватися капсули,
- спостерігається протікання з рожка,
- засмічення кавового тракту.
Однією з найскладніших негараздів з кавомашиною є насправність помпи. Про наявність проблем саме з помпою можуть свідчити кілька ознак:
- відсутність тиску або ж низький тиск при подачі води до кавомашини,
- кава готується дуже повільно або ж взагалі перестала виливатися з кавомашини,
- наявність нетипових шумів - тріск або шум – які чутно під час роботи кавомашини з області помпи.
Поширеною поломкою також є зміни у витіканні кави з кавомашини. Кава при цьому не виливається, а капає. Найчастіше це спричинено поломкою поршневого насосу. Також може вийти з ладу дренажна система або ж гидросистема. Якщо з кавомашини лунають незвичні звуки, і кава починає капати, а не витікати, то проблема в несправності помпи через накип. Зазвичай майстри проводять декальцинацію.
Нерідко кавомашина починає виробляти водянисту каву. Коли після початку роботи перша чашка кави була водянистою, то це цілком нормально, система ще не до кінця відкалібрована. І на вироблення оптимальної якості кавомашина вийде після виготовлення 5 або 7 чашок кави.
Слід звернути увагу на ступінь засмічення воронки для кави. Якщо засміченість є, то її слід усунути.
Трапляється також, що кавомолка може мати налаштування на грубий помел кави. У таких ситуаціях слід зменшити помел на два або три поділки. Після виготовіть експериментальні кілька порцій кави, і процес будуть оптимізовано.
16.02.2025 14:23
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter