• 0

Чи завжди потрібен адвокат у разі виникнення ДТП

Автомобільна аварія, навіть якщо вона не стане чимось серйозним і небезпечними для вашого життя і здоров'я, є доволі неприємним досвідом, якого усі водії щосили намагаються уникнути. Проте існує низка незалежних від вас чинників, які можуть повпливати на ситуацію на дорозі і призвести до дорожньо-транспортної пригоди. І в більшості випадків для успішного вирішення проблеми, а також отримання повноцінної справедливої компенсації завданих збитків потрібна консультація автоюриста.

Так, наприклад адвокат по ДТП Барановський Євген Анатолійович може проконсультувати навіть у телефонному режимі, а також розказати: як підготуватися до вибудовування найкращої лінії захисту в суді, розмови зі страховими компаніями чи представниками правоохоронних органів.

Чи обов'язково потрібно тримати біля себе контакти адвоката з питань ДТП і телефонувати до нього у разі виникнення будь-якої автомобільної аварії? Ми спробуємо дати розгорнуту відповідь на усі ці запитання.

Коли не обов'язково дзвонити адвокату з питань ДТП



Велика кількість автомобільних аварій не тягнуть за собою тяжких наслідків ані для транспортного засобу, ані для стану здоров'я водія, пасажирів чи пішоходів. Це можуть бути лише незначні пошкодження, які вирішуються протягом одного ремонту автомобіля і можуть покриватися або страховими фірмами, або винуватцем аварії.

У такому разі, якщо вдалося розібратися на місці, не обов'язково звертатися до автоюриста. Втім, наголошуємо на тому, що навіть незначні пошкодження автомобіля або невеликі травми можуть в подальшому мати серйозні наслідки. Слабкі поштовхи транспортного засобу із незначними деформаціями можуть провести, наприклад до розгерметизації ключових систем. Що потягне за собою більш дорогий та важкий ремонт машини. А навіть невеликий забій ліктьового суглобу може серйозно повпливати на вашу подальшу працездатність і призвести до хронічного болю.

Тож навіть у таких ситуаціях консультація адвоката з ДТП не буде зайвою. Оскільки автоюристи знають про усі відтерміновані наслідки, що можуть виникнути після дорожньо-транспортної пригоди.

Коли точно потрібна консультація адвоката з питань ДТП



Ми перерахували вищі ситуації, коли виклик автоюриста відбувається виключно на ваш розсуд. Тобто не є критичним та обов'язковим. Однак під час аварії існують ситуації, коли варто найняти автоюриста. Наприклад, якщо ви отримали:


  1. Серйозні травми. Переломи або ушкодження, що потребують вашого тривалого перебування у лікарні і можуть довгостроково впливати на стан здоров'я чи вимагати тривалої реабілітації, мають покритися винуватцем аварії.

  2. Травми, що впливають на вашу працездатність. У такому разі адвокати також вираховують потенційну втрачену заробітну плату або ж і зовсім робочу посаду, якщо ви в подальшому не зможете виконувати свої обов'язки.



Супровід адвоката з питань ДТП може серйозно повпливати на вирішення справи, у тому числі на отримання справедливої чесної компенсації за завдані збитки.
22.04.2024 20:01
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter