• 0

Необмежені можливості сучасної друкарні з ТАКИБУК

Frame-11


ТАКИБУК – одна з провідних друкарень України, основним напрямом діяльності якої є друк книжок. Озброєна найсучаснішим обладнанням, вона пропонує повний спектр послуг щодо виготовлення книг будь-якої складності.


Кожен замовник, зазвичай, має власне бачення щодо вигляду майбутньої книжки і, відповідно, приймає рішення, які з послуг, пропонованих друкарнею, обрати. Але не зайвим буде ознайомитися з повним переліком можливостей ТАКИБУК.


Попередня підготовка


Виготовлення книжок починається зі знайомства з текстом і його попередньої підготовки. Профільні фахівці ТАКИБУК, за потреби, виконають роботи з редагування і коректорського виправлення тексту. Досвідчені дизайнери запропонують варіанти художнього оздоблення майбутньої книжки, а верстальники сформують текст у розділи, поєднуючи його з елементами дизайну сторінок.


Великий вибір форматів і палітурки


Друкарня ТАКИБУК виготовляє книжки будь-якого формату, від компактних кишенькових до великих енциклопедичних і альбомних видань (коли у школі не вистачає безкоштовних підручників, або їх стан виявляється жахливим. У такому випадку на допомогу приходить друк підручників у ТАКИБУК). Сучасне обладнання дозволяє використовувати папір різних типів, кольорів і щільності, поєднувати їх в одній книзі, міксувати монохромний і кольоровий друк, вставляти між тонкими аркушами з текстом додаткові блоки з фотоматеріалами.


Залежно від виду палітурки, книжковий блок може поєднуватися шляхом зшивання нитками, або скобами, бути зібраним на пружину або клейовим методом.


Окремої уваги заслуговують можливості ТАКИБУК у створенні дизайну обкладинки книги, який розробляється з урахуванням вибраної палітурки: м’якої або твердої. У першому випадку обкладинка виготовляється з картону, який може бути декорований різнотипним ламінуванням або тисненням, у тому числі з використанням кольорової фольги. Для твердої палітурки покриття і оздоблення обкладинки, корінця, форзаців й інших елементів обмежуються хіба що уявою дизайнерів..


Необмежений наклад і ISBN у подарунок


Кожен замовник сам обирає потрібну кількість примірників для друку. Можливості сучасного обладнання і новітнього ліцензійного програмного забезпечення дозволяють друкарні виготовляти як ексклюзивні книги в одному екземплярі, так і великі наклади, без будь яких обмежень, включно з друком пілотного примірника.


Якщо наклад становитиме більше дев’яти примірників, замовник безкоштовно отримує універсальний міжнародний ідентифікаційний номер – ISBN, що дозволяє розміщувати книжку в усіх бібліотеках і на торгівельних майданчиках, включно з міжнародними.


Безкоштовна доставка по Україні


Друкарня ТАКИБУК співпрацює зі замовниками з усіх куточків України. Приємним бонусом для клієнтів друкарні буде безкоштовна доставка виготовленої продукції, за допомогою Нової пошти, на адресу, вказану у договорі щодо співробітництва.


Колектив друкарні зробить усе можливе, аби кожен клієнт почувався особливим і залишився задоволеним співпрацею з ТАКИБУК тел. +38 050 555-00-69, https://takibook.od.ua/.

23.10.2023 17:33
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter