• 0

Система ставок Kavouras: як це працює

Система ставок Kavouras: як це працює


Як би захоплююче не було участь у ставках, уся основа працює на одній незаперечній основі: випадковості. Хоча ми можемо намагатися переконати себе в протилежному, кожна система ставок у кожній справді випадковій грі більше схожа на певний спосіб гри, ніж на гарантований спосіб виграшу. Тому будь-яка особа чи система, яка стверджує, що може прокласти шлях до успіху, завжди вводить в оману.

Система ставок Kavouras, як і всі інші, може бути цікавою, але це ще не ліцензія на друк грошей. Натомість це може бути цікавий спосіб підійти до гри та приємний спосіб спробувати щось нове. Тільки не очікуйте, що це приведе вас до країни завжди безсторонньої жінки удачі.

Що таке система ставок Kavouras?



Заснована на грі в рулетку, система ставок Kavouras є більш сучасною, ніж більшість відомих стратегій рулетки. Винайдена людиною, відомою просто як Кавурас, перші записи про систему ставок Кавураса були вперше опубліковані у 2010 році. Його підхід до рулетки ґрунтувався на ідеї, що чим більше чисел ви покриваєте, тим більші ваші шанси на виграш. Спробуйте нову систему ставок на сайті онлайн казино https://kosmo.net.ua/.

Система ставок Kavouras: як це працює


Що стосується введення системи в дію, то варто дещо запам’ятати, але тактика не змінюється. Що б не сталося, гравець робить ту саму ставку в тих самих місцях. Іншими словами, коли ви знаєте, як грати один раунд за системою Кавураса, ви знаєте, як грати в усі.

Відповідно до системи Кавураса, ставки слід робити за наступними правилами:

- Спліт: потрібно зробити п'ять ставок на одну одиницю на розділення 8/11, 13/14, 15/18, 17/20 і 27/30

- Кут: одна одиниця повинна бути розміщена в кутку кожного з чисел 0, 1, 2 і 3

- Шість рядків: дві одиниці потрібно розмістити на шестирядках, які охоплюють числа 31-36

Зауважте, що розмір кожної одиниці ставок залежить від гравця. Це може бути мінімальна ставка, якщо вам подобається, або вища, якщо ви бажаєте покласти більше грошей. Попри це, ви витратите загалом вісім одиниць. В результаті того, як виплачуються ці числа, виграш може призвести до прибутку або однієї, чотирьох або десяти одиниць.

Наприклад: якщо кожна одиниця ставок дорівнює 37 грн, то виграш передбачає прибуток у 37, 148 або 370 грн. Якби одиниця дорівнювала 74 грн, прибуток від перемог становив би 74, 295 або 740 грн. Як і у випадку з іншою частиною рулетки, невиконання одного з ваших номерів призведе до повної втрати всіх одиниць ставок.

Недоліки в системі



Головне застереження щодо системи Kavouras полягає в тому, що, як і в усіх інших іграх зі ставками, гравець ніколи не матиме переваги над домом. Попри те, що щасливі гравці можуть отримати великі виграші, закони середнього значення завжди зрештою перемагають.

До цього додається той факт, що коли ви програєте за системою Кавураса, ви втрачаєте не одну одиницю, а вісім. Якщо ваші паї коштують більше, ніж невеликі суми, ви можете швидко спалити свій банк.

Нарешті, навіть гравці, яким вдалося виграти за допомогою системи Кавураса, часто не зроблять великої маржі на своїй початковій ставці. Прибутку в одну-чотири одиниці недостатньо навіть для того, щоб зробити ще одну повну ставку, і навіть повний виграш у десять одиниць — це не так багато в порівнянні з тим, що може запропонувати рулетка на найвищому рівні.

Важливість безпечної гри



Незалежно від того, чи вирішите ви застосувати систему Кавураса, систему Мартінґейла чи будь-яку іншу стратегію ставок, найкраща ідея — поставити свою безпеку на перше місце. Як і в інших класичних настільних іграх, легко захопитися азартними іграми, але азартні ігри пов’язані з більшим ризиком, ніж більшість інших захоплень.

Зрозумійте це та знайте свої межі, і ви будете набагато краще підготовлені, щоб отримати максимум від того, що можуть запропонувати ставки. Загальні поради, рекомендовані ветеранами азартних ігор, включають:

- Встановлення лімітів на щоденні та тижневі банкроли

- Використання систем онлайн-безпеки, якщо вони доступні

- Щогодини робіть перерву, щоб розім’яти ноги та підтримувати активність розуму

- Ніколи не грайте, коли ви не в належному психічному стані

Ці поради можуть бути простими, але вони є ефективними підходами, які допоможуть захистити вас і отримати максимальну віддачу від ставок. Пам’ятайте, що існують ресурси, які допоможуть вам, коли вам це буде потрібно. Немає сорому шукати допомоги, і деякі з найрозумніших і найкращих людей в історії потребували допомоги з проблемами азартних ігор. Такі організації, як ця, є ефективними та дискретними, і можуть допомогти гравцям взяти під контроль свої звички.
26.07.2023 15:49
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter