• 0

Який обрати і купити обігрівач повітря для квартири

Для приватного будинку чи квартири застосовують стаціонарну систему обігріву, яка зазвичай під'єднана до котла, що і нагріває теплоносій. Проте поруч із штатною системою чи підключенням до централізованого опалення для економії ресурсів та створення додаткового температурного комфорту варто розглянути можливість купити обігрівачі повітря в магазині кліматичної техніки «Ваш Клімат». Тут є вибір із найбільш поширених видів обігрівачів, зокрема масляні, електровентиляторні конвекційні та інфрачервоні.

Всі ці різновиди кліматичної техніки, а також великий вибір аксесуарів для пристроїв, що обігріють взимку квартиру та зроблять її прохолодною влітку, пропонує спеціалізований інтернет-магазин Ваш Клімат. Розглянемо найважливіші переваги кожної із систем і спробуємо підказати який вибір техніки для додаткового опалення буде найкращий в конкретному випадку.

Масляні нагрівачі

Різновидів таких нагрівачів дуже багато, але їх основний принцип дії – нагрівання до високої температури робочої рідини – масла чи суміші – для поступового передавання тепла в простір кімнат квартири.

Найголовніша перевага такого нагрівача – регулярне передавання тепла і постійний режим роботи із мінімальним споживанням тепла. У невеликій кімнаті чи за потреби мати нерегулярне опалення, такий нагрівач може використовуватись навіть як основне джерело теплового живлення. Плюс такого нагрівача також у тому, що він пропонує компактне розміщення і виконується зазвичай із автоматизованою системою регуляції із можливістю узгоджувати певний рівень нагрівання. Тому застосовувати їх можна як нагрівач:


  • для квартири чи будинку як додаткове та основний пристрій опалення;

  • як систему із малим споживанням енергії;

  • як безпечне та якісне джерело опалення із незалежною регуляцією.



Конвекційний електронагрівач

Це прості і невибагливі прилади для нагрівання. Вони портативні, а якщо це мова про інноваційні рішення – безпечні пристрої, що мають автоматичне вимикання в разі потрапляння нагрівальної поверхні на підлогу. Регуляція споживання може бути спроєктована як інверторна, тобто із мінімізацією витрачання ресурсів. Перевага – портативність і можливість встановлення у будь-якому куточку квартири/будинку. Для переміщення достатньо просто переставити і ввімкнути у розетку. Але для якісної роботи бажано виокремити розетку та застосовувати як додаткове джерело, оскільки в разі застосування як основне, таке джерело потребуватиме великих витрат енергії і матиме швидкий знос.

Не дивлячись на те, що сучасні моделі таких нагрівачів дають мало шуму, все ж вони дають шумовий фон у певних межах. Але водночас такі компактні і прості нагрівачі – найпростіші для використання, бо їх єдина інфраструктура – підключення до мережі 220 вольт.

Інфрачервоні нагрівачі

Ці нагрівачі передають тепло і створюють комфортну температуру на обмеженому просторі, де вони направлені. Це дає змогу використовувати енергію дуже точково і цілеспрямовано. Використовувати їх можна і як допоміжне, і як основне джерело тепла.
29.05.2023 08:42
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter