• 0

Вибір вітрин для магазину

Перш ніж придбати товар у магазині, покупець бажає добре його розглянути. Обладнання для презентації товарної викладки має назву торгова вітрина. Це основні меблі у торгових, виставкових залах. У різноманітності моделей легко заплутатися. Що потрібно знати, щоб вибрати торгову вітрину, що оптимально підходить для торгової точки, товару, формату продажу?

Конструктивні особливості



За конфігурацією торгові вітрини бувають:


  • кутові, вони раціонально використовують простір, встановлюються у магазинах косметики, парфумерії;

  • пристінні. Моделі універсальні, підходять більшість товарних груп. При цьому варіанті розміщення зручно використовувати проведені в стіні комунікації;

  • острівні конструкції, що окремо стоять. З їхньою допомогою можна звернути увагу покупців на певній продукції.



Окрема категорія – модульні вироби, що складаються з кількох блоків. Вони швидко монтуються в один виріб, при необхідності розбираються, переносяться на нове місце.

Матеріали для торгових вітрин



Бюджетні та практичні вітрини роблять зі скла та ДСП - https://slonfactory.com.ua/torgovye-vitriny/. З ДСП виконані бічні частини, полиці, зі скла – дверцята.

Більш надійні конструкції зі скла та алюмінієвого профілю. Вони підходять для презентації багатьох товарних груп, мають ряд переваг:


  • зносостійкість: профіль надійно захищає від пошкодження торцеві елементи, кути;

  • міцність;

  • стійкість;

  • красивий вигляд.



Форми цоколя та накопичувача різноманітні. Матеріали допускають створення багатокутних варіантів.

Додаткові елементи та фурнітура



На петлях для скла, ручках, замках та іншій фурнітурі нерозумно заощаджувати. Елементи інтенсивно експлуатуються, вони мають бути довгі робочі цикли. Якісна фурнітура забезпечує зручність поводження з вітриною, безпеку продукції.

Висвітлення скляних вітрин буває основним, декоративним. Варіанти реалізації підсвічування: світлодіодні врізні, накладні світильники, декоративні LED-стрічки. Вибір способу освітлення залежить від специфіки товару. Важливо домогтися, щоб покупцеві був доступний хороший огляд будь-якого ракурсу.

Купити типові вітрини для торгівлі або замовити індивідуальне виконання можна у компанії Slon Factory - https://slonfactory.com.ua/ . Під час розробки враховуються корпоративний стиль замовника, розміри та конфігурація приміщення, тип товарів, стильове рішення та інтер'єр торгового центру. Серійні меблі можуть бути адаптовані під конкретні бізнес-потреби, брендовані.
22.01.2023 19:32
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter