• 0

Нюанси в ставках на спорт у букмекерській конторі

Якщо ви мрієте перевірити власну вдачу на спортивних ставках, то вам слід міцно запам’ятати – будь-яка букмекерська контора працює зовсім не для того, щоб ділитися виграшами з усіма охочими. Навпаки, як комерційне підприємство, букмекерська контора понад усе турбується про зростання прибутку. Роблячи ставки на бокс онлайн, пам’ятайте – коефіцієнти ставки розраховані в такий спосіб, що при будь-якому варіанті контора мала прибуток. При цьому людей, які отримують прибуток суто з гри, значно менше, ніж тих, хто отримує свої виграші через правильно зроблені спортивні ставки. Це варто запам’ятати й не забувати за жодних обставин.

Розумний гравець знає, що позитивний баланс на персональному рахунку значно важливіше, ніж кількість виграшів на ставках. Звісно, мова йде про тих гравців, які прагнуть заробити, а не просто цікаво і з адреналіном провести певний проміжок часу. Тих грошей, які ви заробили на ставках, має бути більше, ніж ваших витрат. Навіть досвідчені гравці, піддавшись азарту, трапляється, що забувають цю нехитру істину.

Адже все доволі просто. Можна виграти значну кількість ставок, а програти – лише раз. І при цьому ваш баланс зменшиться. Проте досвідчені гравці не дадуть збрехати: нерідко, виграючи лише 20 ; всіх зроблених ставок (відповідно, програючи 80 %) баланс гравця зростає.

Коли ви прагнете регулярно заробляти на спортивних ставках, то діяти слід неодмінно з розрахунком на майбутнє. Притримуйтеся обраної стратегії, вносячи з часом в неї певні корективи, зважаючи на ситуацію.

Роблячи ставки на спортивні змагання, обов’язково слід звертати увагу на турнірну фазу. Якщо час виступу для ймовірного переможця змагань, фаворита, то це не означає, що він стовідсотково переможе. Адже не таємниця, що чимало фаворитів розпочинають змагання в напіврозслабленому стані, набираючи кондиції та концентруючись ближче до завершення змагань.

Аутсайдери ж навпаки - можуть викластися на старті на повну силу. Завдяки цьому на старті вони навіть на певний час можуть опинитися на горі турнірної таблиці. Згодом ситуація неодмінно зміниться. Якщо йдеться про ігрові види спорту, то з кожним поєдинком фаворити гратимуть все яскравіше й ефективніше.

Добре знаючи про такі нюанси, букмекерські контори на самому початку змагань можуть пропонувати завищені ставки на аутсайдерів. Вони передбачають, що такі команди не переможуть. Однак можна мати непоганий прибуток, якщо поставити на перемогу аутсайдера в конкретному матчі.
18.10.2022 19:22
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter