• 0

Де купити вино у Києві?

Вино – це слово заворожує та приваблює. Кожен, хто хоч раз пробував справжній якісний продукт, уже навряд чи зможе відмовитися від його дегустації в майбутньому. Цей напій переносить Вас у часи Стародавньої Греції, коли виноградний сік із давніх амфор розливався у келихи дворян. Цей напій можна сміливо назвати надприродним, адже у всіх релігіях світу йому надається особливого значення. Пропонуємо Вам познайомитися з унікальним напоєм, чиє походження досі відоме лише за давніми легендами. Пропонуємо Вам ознайомитись з деякими з них. Греки надають факт відкриття винограду одному пастуху Естафілос. Згідно з легендою, цей молодий хлопець дуже довго шукав овечку, що загубилася. Після тривалих пошуків він знайшов її в одну ущелину, де тварина поїдала невідоме листя. Наблизившись, хлопець побачив дивовижні грона, які його одразу ж зацікавили. Дядько хлопця, вирішивши, що таким чином Боги вказали на заблудлу тварину, вирішив помістити грона в окремий посуд і зберігати їх. Через деякий час з них вийшов сік, який набував дуже приємного запаху з ходом часу. Вирішивши спробувати на смак суміш, що забродила, дядько пастуха був приємно здивований смаком і ароматом. Він пішов на місце, де знайшли вівця, і пересадив виноград до себе в сад. Він вважав, що це дерево подарували людям боги. Так з'явився перший виноградник у світі/

Де купити вино у Києві?


Про гарне вино сказано багато, ще більше відмінного вина випито. Але де знайти гарне вино в Києві з доставкою? Можна довго подорожувати винними бутіками столиці або не витрачати дорогоцінний час, а замовити сорти, що полюбилися, на сайті Алкошоп24.

Тепер купити вино стало набагато простіше, а стати щасливим володарем пляшечки ароматного напою, можна не виходячи з дому. Сервіс доставки Алкошоп24 - це місце, де можливості зустрічаються з бажаннями і пробуджують насолоду.

Вина на будь-який смак

Важко вибирати хороше вино? Консультани магазину допоможуть підібрати напій під ваші уподобання. Асортимент магазину складають тільки якісні та оригінальні вина, які відрізняються глибиною смаку, кольору та аромату.

Асортимент вин у продажу:

- червоне вино, як напівсолодке, і сухе;

- білі та рожеві вина сухі, напівсухі, а також напівсолодкі;

- вермут;

- ігристі напої, у тому числі шампанське, просекко та фраголіно.

Таким чином, за одне замовлення легко скласти різноманітну винну карту, яка припаде до смаку навіть досвідченим гостям.

Де купити вино у Києві?


Зручний графік роботи та можливість доставки замовлення

З магазином Алкошоп24 можна швидко організувати будь-яке свято, адже все що потрібно для свята – це замовити вино Київ, накрити стіл і готуватися зустрічати гостей.

Працюють незалежно від погоди та часу дня:

- доставляють замовлення як адресною кур'єрською доставкою, так і в пункт самовивезення;

- гарантують оригінальність усієї продукції відповідно до міжнародних стандартів якості;

- працює система бонусів, наприклад при замовленні від 2000 гривень доставка буде повністю безкоштовною.

Все це дозволяє насолоджуватися улюбленими напоями, не витрачаючи часу на довгі походи в магазини та знайомство з вітринами. Кращі вина вже зібрані на сайті «Алкошоп24», залишилося лише вибрати та замовити.
04.08.2022 16:52
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter