• 0

Пневморесори на вантажівку

В нашому інтернет-магазині можна придбати пневморесори для вантажівок за вигідною ціною. В асортименті наших каталогів представлені варіанти автозапчастин провідних виробників Туреччини, України та Європи.Також в нас можна придбати супутні деталі, такі як:




  • опори стабілізатора

  • сайлентблоки ресори

  • буфери ресори

  • ремкомплекти важіля



Компанія “Комтранс Україна” надає високий рівень сервісу з підбору деталей, що сумісні саме з вашою маркою автомобіля.На нашому сайті вас чекає зручна форма оформлення замовлень, максимально швидкі терміни доставок. У нас є все, щоб зробити ваші придбання вигідними. 





Для чого потрібна пневморесора



Пневмоподушка для вантажівок та напівпричепів- одна із складових деталей підвіски кузова. Його попередницею, яка виготовлялася в радянські часи, була металева ресора. Виконує функцію пом’якшення коливань при русі по нерівним дорогам, а також розподіляє тиск, що передається від вантажу на раму та кузов вантажівки.



Основою пневмоподушки є пневморесора. Високі експлуатаційні характеристики показали пневморесори Rexrod DAF Вони використовуються майже у всіх моделях сучасних вантажівок і напівпричепах. Моделі саме цієї фірми і реалізує наша компанія. Ви можете зустріти інші назви цієї деталі: пневмобалон, пневматична ресора, бо пневмоподушка. Вона являє собою пружний компонент, який буває різного розміру та різного ступеня жорсткості. Знаходиться між віссю колеса і кузовом (або рамою).



Пневморесори - це певною мірою “повітряні балони”, які виконують демпфіруюча (амортизаційну) функцію Вони входять в один з трьох основних елементів пневмоподушки. Інші два- це ресори, які є пружним елементом, та важелі, виконуючи спрямовуючу функцію. 



Основні функції 



У сучасних вантажних транспортних засобах на пневморесори накладені такі зобов’язання:




  1. Згладжування та амортизація всіх “моментів” дорожнього покриття.Плавне проходження ям на дорозі.

  2. Регулювання пружності пневмопідвіски з урахуванням ваги вантажу та нерівностей дороги.

  3. При нерівномірній завантаженості фургону, розподілення тиску на колесні осі.

  4. Забезпечення стабільності транспортного засобу на поворотах, заїздах під уклін.

  5. Збільшення комфортності при русі по різноманітним типам поверхонь: грунтова дорога, нерівне асфальтове покриття.





В інтернет-магазині “Автофурнітура” ви маєте змогу придбати не тільки запасні елементи пневмопідвіски, а також ремкомплекти для швидкої заміни деталей, що вийшли з ладу.



Компанія “Комтранс Україна” вже більш ніж 10 років є офіційним представником провідних європейських виробників автозапчастин для вантажних автомобілів. Наші спеціалісти з продажу відмінно знають асортимент продукції та підберуть необхідні деталі для будь-якої моделі вантажного транспорту. Всі консультації з підбору- безкоштовні! Номери телефонів для зв’язку зі спеціалістами +38 (067) 472-09-00 , +38 (067) 514-67-33



 


 


 
22.06.2022 10:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter