• 0

Який айфон купити?

Мобільні пристрої Apple цінують користувачі по всьому світу. Віддані шанувальники бренду лише обмінюють смартфони на наступні, нові покоління.

Але те, що нові покоління смартфонів Apple регулярно з’являються на ринку, не означає, що потрібно купувати останню модель. Надто сильно повертатися назад, звичайно, не варто, але покупка iPhone 2-3-річної давності - рішення, яке має багато переваг. Це як і раніше дуже хороші пристрої, які чудово зарекомендують себе в повсякденному використанні. Оглянемо ж найбільш актуальні моделі гаджетів. Відзначимо, що ви завжди можете придбати якісний відновлений iPhone на сайті - https://icoola.ua/

iPhone 11

iPhone 11 є одним з найбільш продаваних телефонів у світі. Купити його можна в декількох комплектаціях. Базова версія пропонує 64 гігабайти внутрішньої пам'яті. Більш дорогі, розширені пропозиції – це 128 і 256 ГБ вільного місця для зберігання фотографій, відео або програм відповідно. У випадку з Apple варто досить ретельно обдумати цей вибір, оскільки в iPhone 11 немає пристрою для зчитування карт пам’яті. Чи достатньо 64 гігабайт? Це залежить від того, скільки фотографій і відео ви знімаєте.

Який айфон купити?


Окрім вибору кількості гігабайт, ви також можете вибрати один із шести варіантів кольору:

- білий,

- чорний,

- червоний,

- фіолетовий,

- зелений,

- жовтий.

iPhone 11 вартий уваги, завдяки великому 6,1-дюймовому дисплею, який відображає зображення у високій якості. Два об'єктиви камери роблять чудові фотографії. Те ж саме можна сказати і про запис відео. Шестиядерний процесор A13 Bionic чудово справляється з усіма додатками. Смартфон працює плавно і швидко.

iPhone 11 Pro оснащений системою з трьох камер. Їх перевагою є можливість робити якісні фотографії в умовах поганого освітлення. Записані відео також якісні, і їх дуже легко редагувати. Це пов’язано з iOS 13, яка має багато системних програм. Також Apple вирішила використовувати інший акумулятор, завдяки якому телефон працює набагато довше без необхідності підзарядки. Конструкція відповідає стандарту IP68, а це означає, що занурення на глибину 4 метри на 30 хвилин не вплине на обладнання. Стандарт Wi-Fi 6 забезпечує швидку передачу даних та стабільне з’єднання. Версія Pro доступна в чотирьох колірних версіях. Як і у випадку з iPhone 11, у вас є вибір із трьох місткостей внутрішньої пам'яті.

У версії Pro Max виробник вирішив оснастити телефон OLED-дисплеєм з діагоналлю 6,5 дюймів. В результаті перегляд фільмів на екрані iPhone 11 Pro Max просто фантастичний.

iPhone SE 2020 року

Який iPhone вибрати для початку? Це питання задають люди, які планують перейти з Android на iOS. І ми знаємо відповідь на це питання.
iPhone SE стійкий до механічних пошкоджень і води. Занурення на глибину 1 метр на 30 хвилин не справляє ніякого враження на конструкцію. Дисплей захищений стійким склом і алюмінієвим обідком. Процесор A13 Bionic також використовується в iPhone 11. Він гарантує швидку та безперебійну роботу всіх програм. За допомогою представленої моделі можна робити високоякісні фото, що є однією з найсильніших сторін телефонів Apple. Це пов’язано не тільки з оптикою, але і з оптимізованим програмним забезпеченням і процесором. Відео, записане в роздільній здатності 4K, також вас не розчарує.

Який айфон купити?


Є сканер відбитків пальців, який дозволяє розблокувати телефон, натиснувши головну кнопку. Акумулятор здатний забезпечити до 13 годин перегляду фільмів, а 30 хвилин достатньо, щоб зарядити його наполовину. SE доступний у трьох кольорах: білому, чорному та червоному. Те ж саме з об’ємом пам’яті. Ви можете вибрати один з варіантів: 64, 128 або 256 гігабайт.

iPhone 12

Хоча це вже не остання модель, iPhone 12 все ще є привабливою пропозицією для людей, які шукають ефективний телефон. Він доступний у чотирьох версіях. Базова версія оснащена 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм. Завдяки процесору A14 Bionic працює швидко та ефективно. Телефон також підтримує 5G. Сильна сторона моделі Айфон 12 – швидка робота, відмінна якість зображення і відмінні фотографії, зроблені подвійною камерою. Телефон простий у використанні, ідеально оптимізований для програмного забезпечення, а також довговічний. Незважаючи на елегантний зовнішній вигляд, iPhone дуже стійкий до можливих пошкоджень. Базову версію можна придбати в одному з шести кольорових варіантів з об’ємом пам’яті 64, 128 або 256 гігабайт.

iPhone 13

Як і його попередник, останній смартфон Apple доступний у чотирьох версіях. Всі моделі iPhone 13 мають процесор A15 Bionic. Він оснащений новою 16-ядерною системою Neural Engine і 5-ядерним графічним процесором. Це найефективніший чіп, який зараз використовується в смартфонах. Він забезпечить великий запас потужності для додатків та ігор.

Який айфон купити?


Варто звернути увагу на інші новинки в останніх моделях. Усі вони оснащені ширококутною системою OIS з автоматичною матричною стабілізацією. Це значне покращення, особливо якщо ви знімаєте у складних умовах освітлення. Також введені стилі фотографій, які завдяки тонким фільтрам підкреслюють деякі деталі фотографій. Цікавою новинкою є також спеціальний режим плівки для відеозйомки з малою глибиною різкості (1080p з 30 кадрами в секунду). Ви також можете плавно, автоматично перемикати фокус між планами. Усі смартфони iPhone 13 також мають більш ефективний акумулятор. Залежно від способу використання ви отримаєте час роботи, збільшений від 10 до 30%. У порівнянні з попередниками, обсяг пам'яті також був збільшений - мінімум становить 128 ГБ.

Серія Mini — це компактний iPhone, який ви можете вибрати, коли вам потрібні невеликі розміри та висока потужність. 5,6-дюймовий OLED-екран робить гаджет компактним та легким для управління однією рукою. Apple iPhone 13 mini — найменший і найефективніший смартфон на ринку. На додаток до традиційного ширококутного об’єктива також доступний ультраширококутний об’єктив, який ідеально підходить для пейзажів. Такий же модуль можна знайти і в iPhone 13. Основна відмінність його від міні-версії – це, звичайно, дисплей, діагональ якого становить 6,1 дюйма.

Ви можете вибрати одну з моделей iPhone 13 Pro та Pro Max. Вони оснащені потрійною камерою. До вищезгаданого приєднався телеоб’єктив із 6-кратним оптичним збільшенням та стабілізацією OIS. В обох телефонах також використовується технологія ProMotion, яка відповідає за адаптивне оновлення екрану, до 120 Гц. Завдяки цьому малюнок стає більш плавним. Смартфони також записують відео в режимі ProRes у якості 4K зі швидкістю 30 кадрів в секунду. Він використовує менше стиснення і забезпечує більшу точність кольору. Дисплей на iPhone 13 Pro має діагональ 6,1 дюйма. Завдяки цьому телефон зберігає компактні розміри, і в той же час дуже функціональний. Який iPhone вибрати, коли потрібен більший телефон? Доречно буде придбати модель Pro Max. Він має 6,7-дюймовий екран. Ідеально підходить для частого перегляду фільмів. Крім того, всі моделі серії Pro доступні з об’ємом пам’яті до 1 ТБ. Тож у вас ніколи не забракне місця для ваших файлів.

Ми рекомендуємо iPhone, якщо ви хочете придбати смартфон, який буде радувати вас довгі роки.





06.06.2022 18:27
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter