• 0

Як кожен виробник одягу може допомогти у скрутний час? Досвід Опт Коло

Як кожен виробник одягу може допомогти у скрутний час? Досвід Опт КолоВ час військової агресії росії волонтерство в Україні стало тим, що об’єднало всіх наших громадян. Зараз ніхто не стоїть осторонь, всі працюють на одну спільну справу, щоб побачити незалежною та вільною рідну країну. І не так важливо яким буде особисто ваш вклад – сам його факт – доволі вагомий. Тож не дивно, що до цього долучаються всі сфери бізнесу України. Адже навіть одяг українського виробника також робить свій внесок для перемоги.

Волонтерство в Україні для бізнесу. Хто чим може допомогти?

Малий та середній бізнес забезпечує, перш за все, фінансовий тил України. Найкраще, що можуть зараз зробити українські виробники одягу – це просто продовжити свою роботу. Проте багато фірм на цьому не зупиняються. Безліч перекваліфіковуються і займаються пошивом одягу для ЗСУ та Територіальної Оборони. Виробник одягу Опт Коло також став фірмою-волонтером. Основні речі, якими ми забезпечуємо наших захисників це:

- Термобілизна;

- Шкарпетки оптом.

Тому досвіду зібрали декілька порад про те, як ще може допомогти кожен український виробник одягу у сьогоднішній час:

- Продовжувати вести свій бізнес, забезпечувати зарплатою працівників та, по можливості, сплачувати усі податки;

- Не завищувати своїх цін. У сучасних реаліях одяг від виробника і так буде досить затребуваний на ринку, як і безліч інших продуктів;

- Розвивати власний бренд, шукати нові шляхи для ведення бізнесу, робити так, щоб про одяг від українського виробника дізнались і закордоном.

- Долучатися до волонтерських ініціатив: займатися пошиттям балаклав, розвантажувачів, бронежилетів та інших речей для наших захисників.

- Передавати частину вашого прибутку на підтримку ЗСУ та до волонтерських фондів.

- Надавати одяг українських виробників для тимчасово переміщених осіб, або інші речі першої необхідності.

Якщо ви маєте бажання допомогти, але не знаєте чим саме, або маєте власні ідеї, проте вам не вистарчає сил для їх втілення – звертайтеся до держслужбовців ваших міст, керівників громад або волонтерських організацій чи волонтерів особисто. Вони обов’язково вас підтримають та допоможуть, адже наша сила саме у нашій єдності.

Одяг від виробника: як зробити замовлення у сьогоднішніх умовах?

Отож, навіть у сучасних реаліях ми продовжуємо єднатися, допомагати один одному і кожен робити свою справу. Тому давайте підтримувати нашу економіку, мирних мешканців та захисників разом.
Як кожен виробник одягу може допомогти у скрутний час? Досвід Опт Коло

Виробник одягу Опт Коло понад двадцять років працював, створюючи для українців якісну термобілизну, теплий одяг та інші завжди потрібні речі. Ми продовжуємо свою роботу і зараз, без будь-яких зупинок, паралельно надаючи підтримку нашим хлопцям із ЗСУ своєю продукцією. Ви можете без будь-яких проблем зробити замовлення у звичному режимі на сайті opt-kolo.com.ua, а ми продовжимо вас радувати якісними речами, незважаючи ні на що. Адже саме якість визначає різницю. Перемога обов’язково буде за нами!
12.04.2022 09:44
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter