• 0

Картини з моху – новий тренд фітодизайну

Стабілізований мох – чудовий елемент для художнього дизайну комерційних приміщень. Картини з моху набирають все більше популярності, адже крім розкішного естетичного вигляду, вони ще й абсолютні екологічні. Такі картини виконуються спеціалістами з натурального моху, зібраного вручну і привезеного з Норвегії.


Особливості стабілізованого моху




  1. Це відмінний декоративний елемент, повністю безпечний для здоров’я. Настінні картини з натурального матеріалу викликають естетичне задоволення і особливу увагу відвідувачів, адже такі витвори відносно нові на українському ринку.




  2. Такий вид моху не потребує особливого догляду. На нього не доведеться витрачати по декілька годин для чистки.




  3. Великий вибір кольорів. Можна підібрати практично будь-який відтінок, відповідно до фонової гами дизайну інтер'єру вашого приміщення.




  4. Високий рівень стійкості кольору – ще одна особливість стабілізованого моху. Така інсталяція не втратить свого первинного вигляду протягом декількох років після встановлення.




  5. Картини з моху не потребують додаткового освітлення. Це робить картини з моху ще більш зручним і привабливим для комерційних приміщень елементом.




Проте перед тим, як ви вирішите прикрасити приміщення такою зеленою стіною чи картиною, варто знати що:




  • Не допускається потрапляння вологи та прямих сонячних променів на стабілізований мох.




  • Важливо підтримувати сприятлива вологість повітря. Адже за умови, якщо вологість буде нижчою за 40%, мох може підсихати.




Чому варто прикрасити стіну стабілізованим мохом?


На це є декілька причин.




  • По-перше, це красиво та ефектно виглядає. Масштабні зелені стіни викликають у гостей вау-ефект. Великою перевагою є те, що це живий натуральний матеріал, який надає закладу особливого шарму.




  • Це екологічно. У час, коли тренд на екологічність зростає з кожним днем, еко-прикраси приміщень – це надзвичайно актуальне і доречне рішення.




  • Такі зелені стіни надзвичайно довговічні. Вони прикрашатимуть зал декілька років без будь-яких естетичних змін.




Де замовити картини зі стабілізованого моху?


Садовий центр «Galsad» пропонує послуги купівлі та встановлення картин/стін зі стабілізованого моху. Співпраця складається з 4 етапів;




  1. Ви залишаєте заявку онлайн або по номеру телефону нашому менеджеру.




  2. Ми попредебно виїжджаємо на місце, де ви плануєте встановлення картини чи стіни зі стабілізованого моху;




  3. Підготовка кошторису і затвердження замовником роботи;




  4. Встановлення.




«ГалСад» – це сучасний масштабний магазин садових, кімнатних та декоративних рослин. Також компанія надає такі послуги:




  • фітодизайн (як-от картини з моху);




  • ландшафтний дизайн;




  • продаж ялинок та букетів;




  • продаж вазонів, саджанців дерев.




Також у садовому центрі можна купити різноманітне приладдя для саду, городу, горщики для рослин, декоративні елементи для екстер’єру, садові меблі, грилі, гумові чоботи та інший одяг для роботи в саду, а також тематичний декор (новорічний, весняний і тд.).


Фізичний магазин «ГалСаду» знаходиться у Львові, проте ми без проблем відправляємо товар по всій Україні. Зробити замовлення можна онлайн на сайті або за номером телефону. Дзвоніть і ми з радістю допоможемо вам із вибором та оформленням замовлення рослин чи інвентарю для саду!

25.01.2022 20:11
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter