• 0

Якими бувають сучасні розкладачки?

Розкладне ліжко – це важливий атрибут не тільки для любителів подорожувати, але й для людей, котрі більшу частину вільного часу проводять вдома. Воно майже непомітне в інтер’єрі. Проте, коли додому навідуються гості, розкладачка зможе виручити кожного господаря.

Чому варто купити розкладачку?

Мобільне ліжко має цілий ряд переваг, що робить його незамінним в будь-якій оселі. Бажаючі заказать раскладушку зможуть оцінити:

- компактність – розкладне ліжко дуже просто сховати або розмістити біля стіни;

- малу вагу – розкладачка виготовлена з доволі легких матеріалів;

- економію – розкладні ліжка коштують дешево. Це найбюджетніший варіант з усіх можливих;

- практичність – сучасна розкладачка здатна повністю замінити традиційне ліжко;

- міцність – не дивлячись на розміри, вона здатна витримати досить високі навантаження;

- довговічність – сучасні розкладні ліжка служать роками.

Якими бувають сучасні розкладачки?


Розкладачку можна перевозити навіть у легковій машині. Вона займає мінімум місця, а користь від неї в поході буде неоціненною.

Види розкладних ліжок

Розкладачки бувають різними. В основному, вони діляться між собою за призначенням. На ринку можна виділити:

- міські та дачні – до цього типу відносяться всі найбільш бюджетні розкладні ліжка, такі як натяжні моделі, так і на пружинах або ламелях. Вони зроблені з доволі легких, проте надзвичайно стійких до навантажень матеріалів;

- похідні або туристичні – користуються попитом серед любителів активного відпочинку. Ці розкладачки мають мінімальну вагу – в середньому 5–6 кг. Вони більш компактні, аніж дачні. Такі розкладні ліжка можна помістити та переносити в спеціальному чохлі;

- дитячі – відрізняються від дорослих меншою висотою та розмірами.

Якими бувають сучасні розкладачки?


При виборі розкладачки варто звернути увагу на її висоту в розкладеному вигляді. Для дорослих підходять моделі, висотою 50 см, а для дітей – 25 см. Завдяки цьому покупцеві буде зручно підніматись зі спального місця.

Якісні розкладачки від компанії АКЛАС

На ринку можна знайти велику кількість сучасних розкладних ліжок, призначених як для дорослих, так і для дітей. Замовити розкладачку можна в інтернет-гіпермаркеті АКЛАС. Компанія пропонує велику кількість розкладних ліжок виробництва найкращих світових брендів. Кожна модель на сайті перевірена та повністю готова до продажу. На всі розкладні ліжка діє офіційна довготривала гарантія від виробників.

Оцінити відмінну якість товарів з каталогу гіпермаркету АКЛАС можна у власному шоурумі компанії, що знаходиться в Києві. Консультанти завжди раді продемонструвати переваги розкладачок та допомогти з вибором.

Сплатити покупку розкладного ліжка в АКЛАС можна будь-яким зручним способом. Компанія приймає готівковий розрахунок, сплату частинами, Приват 24, LIQPAY та ін.

Інтернет-гіпермаркет АКЛАС відправляє розкладачки по всій країні. Для покупців з Києва діє безкоштовна доставка. Ці та інші переваги роблять компанію АКЛАС найпопулярнішим продавцем меблів в Україні.



24.12.2021 15:54
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter