• 0

Де замовити кухню у Львові

Вам пощастило жити в місті Лева або в його околицях, де ви придбали нове житло або вирішили зробити ремонт у старому, і ви перебуваєте в активному пошуку різних меблів. Однією з перших зазвичай облаштовують кухню, тож вас, мабуть, цікавлять кухні на замовлення ціни у Львові. Перш ніж обрати якийсь варіант, варто насамперед звернути увагу на компанію-виробника, ознайомитися з рештою асортименту, матеріалами та процесом виробництва, а також репутацією, щоб переконатися в надійності продукції.


Щоб довго не шукати й не гаяти часу, рекомендуємо замовляти кухні під заказ у компанії Nesto — провідного львівського виробника із понад 10-річним стажем.


Переваги кухні на замовлення


На перший погляд виглядає простіше прийти до виробника чи в меблевий магазин та обрати готову кухню, яка підходить вам за параметрами і стилем. Однак це хибне враження. Адже ви не зможете змінити розміру окремих складових частин, наприклад зробити глибшими шухляди чи ширшими шафки, не матимете можливості вибрати інший колір чи фурнітуру. До того ж така кухня не буде унікальною — ви можете прийти в гості і побачити таку саму.


Натомість кухня на замовлення має багато переваг, серед яких головні:




  • точна відповідність параметрам і плануванню вашого дому, особливо якщо це кутова кухня;




  • можливість регулювати “наповнення” у вигляді шухляд, полиць та шафок, їхніх механізмів відкривання та висування;




  • реалізація ваших задумів і побажань стосовно планування й дизайну;




  • широкий вибір натуральних матеріалів (каменю, дерева, скла) та металів (сталі, алюмінію, бронзи), багата колірна палітра.




Крім того, вас консультуватимуть стосовно всіх технічних моментів, надаватимуть рекомендації та поради, щоб на виході ви отримали кухню своєї мрії, яку не побачите більше ні в кого.


Що потрібно врахувати, замовляючи кухню




  • Насамперед треба ретельно виміряти свою житлову площу, адже від цього залежить і вигляд кухні, і її функціональність, і те, наскільки просто виробнику буде працювати із замовленням.




  • Не менш важливо визначитися зі стилем свого життя й тим, для чого насамперед вам потрібна кухня: приготувати собі швидку вечерю після довгого робочого дня, нагодувати велике сімейство, приймати гостей, шліфувати своє кулінарне мистецтво тощо. Це впливатиме на функціональність кухні та її стильове рішення.




  • Також продумайте, яким матеріалам ви віддаєте перевагу — каменю, дереву, сталі, склу чи пластику, адже від того, який із них домінуватиме, прямо залежатиме й ціна кухні.




  • Намагайтеся підібрати кухню, яка відповідатиме загальному стильовому рішенню вашого дому. Тому що із класичним інтер’єром вітальні дисонуватиме кухня у стилі лофт або модерн.




  • Не бійтеся пропонувати свої ідеї щодо оформлення, але дослухайтеся порад професіоналів. Адже вони зацікавлені в тому, щоб ваша кухня вийшла саме такою, якою ви її уявляєте.



27.09.2021 11:26
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter