• 0

З яким одягом поєднувати ботфорти?

Через свій привабливий і провокаційний вигляд вони до вподоби багатьом жінкам. Та не всі знають, як найкраще носити таке взуття, щоб образ був цілісним і гармонійним. Ми посприяємо вам у цьому й запропонуємо декілька порад, щоб ви могли вдало купити ботфорти у Львові. Дізнайтеся, як зробити високі черевики більш ефектними завдяки гарно підібраному одягу.


До яких речей пасуватимуть ботфорти?


Вразьте всіх своїм вишуканим смаком і відчуттям стилю. Гармонійно поєднуйте ботфорти з одягом – і будьте впевнені, що маєте неперевершений вигляд. У цьому допоможе мережа (Савка & Злата) – інтернет-магазин Attico, де є різноманітний асортимент взуття. Якщо бажаєте, консультант порадить вам моделі. А поки ви можете дізнатися, які речі використати чи якими поповнити гардероб, щоб створити стильні образи.


1. Поєднуйте ботфорти зі спідницею чи короткою сукнею


Так ви зможете вигідно продемонструвати своє взуття. Таким чином можна візуально збільшити його. До того ж ботфорти додадуть стрункості фігурі. Вибравши чорне взуття або того ж кольору, що й одяг, то зможете «подовжити» силует. Якщо носіння спідниці чи короткої сукні взимку вас турбує, можна вибрати довгу спідницю. Можливо, з важкої тканини й зі стратегічним розрізом або модель-фантик.


2. Вдягайте вузькі джинси чи легінси


Ви не хочете вдягати спідницю і віддаєте перевагу безпечному теплу штанів? Найкраще поєднати їх з чобітками на підборах, вибрати облягаючі штани. З брюками стретч або вузькими джинсами взуття краще прилягатиме до ніг і зможе заправлятися під чоботи. Так вдасться зберегти ефект «довжини», який дають ботфорти.


Поєднання вузьких штанів і високих чобіт додасть вам привабливості та грайливості. Також візуально зробить фігуру стрункішою. Купуючи легінси, важливо ретельно вибрати матеріал. Він має бути достатньо товстий, щоб зігріти вас, але не надто товстий, щоб вмістити їх під чоботи.


3. Пограйте з довжинами


У взутті до колін вибір поєднань різко скорочується. Тож як змінити вигляд, який здається майже вирішеним на початку? Секрет у тому, щоб грати з різною довжиною. Для цього важливо знати, як добре поєднувати високий поділ чобіт із низьким спідниці, сукні чи топа.


З брюками справа простіше, як ви могли прочитати вище. Та якщо вам подобається грати з шарами одягу, спробуйте поєднувати теплий пуловер із короткою спідницею. Так, щоб обидва краї були видні, створюючи багатошаровий вигляд. Якщо ви віддаєте перевагу іншим варіантам, вдягніть светр або кардиган великого розміру, які приблизно доходять до взуття.


4. Виберіть взуття та одяг для шикарного образу в стилі бохо


Його часто вибирають жінки. Цей стиль поєднує справжній комфорт і атмосферу 70-х років. Для нього характерна бахрома та плаваючі тканини, що ідеально поєднується з чобітьми до колін. Якщо ви обираєте одну з типових довгих і повітряних суконь, можете порушити перше правило спідниці чи короткої сукні.


Адже якщо ви виберете сукню-максі, довгі черевики будуть помітні за прорізами чи за легкими шарами, які перекриваються та складають спідницю. Краще, щоб важка сукня з щільної тканини мала розрізи. Також доречними будуть накидки чи пончо, характерні для бохо.


Зважайте на це, створюючи стильні образи до будь-якої ситуації. А магазин Attico допоможе втілити ваші задуми завдяки різноманітному взуттю. Бажаємо вдалих поєднань!

24.09.2021 16:54
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter