• 0

Вибираємо сумку на кожен день

Сумка - невід'ємний аксесуар в гардеробі кожної дівчини. Вона дозволяє брати з собою речі, без яких не обійтися. Грамотно підібрана сумочка відрізняється місткістю. У неї помістяться не тільки ключі та телефон, але і невелика косметичка, важливі дрібниці. При цьому аксесуар виглядає стильно, підкреслює образ.


Як вибрати жіночу сумку в магазині https://emili.com.ua/zhenskie-sumki/ на кожен день, щоб вона стала чудовою базою на кілька років вперед, ми розповімо в цій статті.


Розмір


Перед тим, як вибрати сумку на кожен день, необхідно визначитися з її розмірами. Краще, щоб виріб був середнього розміру і мав кілька зручних відділень. В сучасних сумках є спеціальні відділення для телефону, ноутбука, гаманця та інших предметів, без яких ми вже не уявляємо собі вихід на вулицю.


Колір


Як вибрати колір сумки на кожен день, якщо модні відтінки постійно змінюються, а влітку хочеться різноманітності?


У цьому сезоні дуже актуальне насичено-жовтий і смарагдово-зелений, проте такі моделі підійдуть не під кожен наряд і досить швидко виходять з моди. Якщо ви шукаєте дійсно базову модель, рекомендуємо вам зупинитися на класичному чорному, коричневому або м'якому відтінку. Такі сумки відмінно підійдуть для офісного дрес-коду , і в той же час будуть поєднуватися практично з будь-яким вечірнім вбранням.


Форма


Вибирайте моделі, які добре тримають форму, якщо ви плануєте носити модель кожен день. Така сумка дозволить вам швидко отримати доступ до необхідних речей і не втратити важливі дрібниці.


Застібка


Розбираючись, як вибрати сумку на кожен день дівчині, ми прийшли до висновку, що застібка - один з основних критеріїв при виборі. Найбільш зручні і комфортні - застібки на кнопку, надійні - блискавка. Обидва ці варіанти - класичні застібки, які надають моделі функціональності і елегантності.


Ручки


Віддавайте перевагу моделям, які мають кілька варіантів носіння: на плечі, через плече і в руках. У таких сумок повинен бути регульований знімний ремінець, а також зручні ручки.


Види сумок


Хобо, тоут, шоппер або клатч? Яку сумку вибрати на кожен день? Давайте розберемося, які моделі найбільш універсальні.


Бізнес-сумки


Суворі, лаконічні, зазвичай квадратної або прямокутної форми, такі моделі поєднуються з сорочкою, спідницею-олівець і закритими туфлями. Стримана колірна гамма робить таку модель підходящою практично під будь-який наряд. Зверніть увагу на кількість відділень і місткість моделі. Якщо ви хочете додати в ваш образ оригінальності - вибирайте моделі з великою пряжкою або лаковані сумки - вони ніколи не вийдуть з моди.



Клатчі


Невелика сумка на кожен день підійде тим, хто не носить з собою нічого зайвого. Вибирайте моделі без складного декору, щоб вони виглядали універсально. Наприклад, формат клатча-скриньки з красивою пряжкою або дуже актуальні клатчі-конверти. Такі сумки підходять і для прогулянок з друзями, і для поїздок в офіс, і для романтичного побачення, і навіть для походу в театр або на урочистий захід.


Сумка-шоппер


Такі аксесуари все більше набирають популярність. Зазвичай це велика текстильна сумка прямокутної форми. Спочатку придумані як альтернатива пакетам, сьогодні - це лаконічний і модний аксесуар, з яким можна відправитися не тільки на шопінг, але і в офіс, на прогулянку або на ланч в ресторані. Така модель відмінно підійде тим, кому потрібно носити з собою ноутбук і інші великі речі. Вибирайте моделі без агресивного принта, щоб вона стала для вас справжньою базою.

31.08.2021 10:37
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter