• 0

Якісні реміні з натуральної шкіри

Якісний чоловічій ремінь з натуральної шкіри робить довершеним образ будь-якого чоловіка. При цьому з якої шкіри зроблений ремінь – свинячої, оленячої, телячої або взагалі зі шкіри крокодила – то питання другорядне. Найголовніше, що цей ремінь зроблений з натуральної шкіри.

Особливості ремінів з натуральної шкіри



При цьому слід розуміти, що бувають реміні з натуральної шкіри, а бувають також - з цільної натуральної шкіри. Останні цінуються більше, бо:

- їх можна носити щодня, і при цьому вони не втрачатимуть своїх якостей;
- такі реміні дуже міцні;
- вони мають досить тривалий термін експлуатації.

У свою чергу, реміні з цільної шкіри можуть бути:

- універсального стилю;
- стилю Касуал (для джинсів);
- стилю унісекс.

Вищезазначені реміні виробляються з двох шматків натуральної шкіри. Між ними – шкіряна вставка. Подібний ремінь чоловічий можна носити впродовж тривалого часу. Його перевага також у тому, що він ніколи не залишає на одягу слідів фарби. Більшість таких ремінів – це класичний стиль, уздовж усієї довжини вони прошиваються ниткою з двох сторін. Зовні це додає їм об’єму.

Поширеними є також чоловічі двосторонні реміні. Під час виготовлення таких натуральна шкіра використовується у верхньому та нижньому шарі.

Різновиди чоловічих ремінів



Реміні з об’ємом по всій довжині переважно виготовляють з нижнього шару шкіри. На нього при цьому напилюють зносостійкий поліуретан. Також вони можуть вироблятися з шарів різного матеріалу. Наприклад: зовнішній та нижній шар реміня мають напилення, а от середній шар є так званим шаром свинячої шкіри. Такі реміні є двосторонніми.

Ще один поширений різновид чоловічого реміня такий. Верхній шар – шкіряний, а два нижніх шари – вже згадувані раніше шари свинячої шкіри. Якість таких ремінів доволі висока, вони практично нічим не поступаються натуральним шкіряним реміням. Але їхня ціна відчутно дешевша.

Ще один різновид ремінів – реміні з цільної шкіри з напиленням поліуретану. Переважно це недорогі копії відомих брендових виробів. Шкіра на таких ремінях приємна на дотик, має підкреслений глянцевий блиск. Шкіра на таких ремінях оригінальна по своїй структурі, має різноманітні візерунки без жодного дефекту. Це дає можливість кожному реміню бути винятково оригінальним.

Реміні для джинсів в основному виробляють з двох шматків натуральної шкіри, що приклеюються одна до одної. Верхній шар, як правило, - з телячої шкіри, нижній шар – зі свинячої шкіри.

12.08.2021 07:33
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter