• 0

Точне землеробство — використання технологій для збільшення врожайності

Точне землеробство зробило революцію в вирощуванні врожаю, а також в розумінні сільського господарства в цілому. Використання технологій допомогло фермерам досягти безпрецедентного рівня рентабельності і створило велику галузь, яка процвітає завдяки розрахованій рентабельності інвестицій, прогнозам врожайності та скороченню витрат. Крім приголомшливої рентабельності використання методів точного землеробства, це допомогло створити стійкий підхід до сільського господарства, який є більш етичним і екологічно чистим.


землеробство


Геніальна річ полягає в тому, що, оскільки ми розширюємо знання і створюємо більше технологій, витрати на впровадження методів точного землеробства і купівлю цієї технології стають все менші. У кожній фермі, яка використовує методи точного землеробства, ми дізнаємося багато нової інформації, яка допомагає приймати ще точніші методи ведення господарства. Більше інформації можна знайти за посиланням https://zemlerobstvo.trimble.com/rishennya/pidgotovka-polya/.


Точне землеробство — це не тільки проблиск надії, але й відчутний і дуже реальний спосіб зберегти ферми та забезпечити довгострокову згуртованість. Все це робиться при одночасному зниженні ручного навантаження. Це безпрограшна ситуація.


Техніка моніторингу врожаю


Технологія моніторингу продуктивності враховує всі методи вирощування, а потім контролює результати. Система створює повну мапу вашої ферми, показуючи, де ваші врожаї були кращими, і виділяючи області, які можуть бути поліпшені. Вам буде відомо, скільки було витрачено на різні методи ведення сільського господарства, де і як можна поліпшити вегетаційний період на наступний рік.


Техніка опадів і зрошення


Будь-який успішний фермер скаже вам, що пошук правильного балансу води на ваших полях є ключем до досягнення стійких і здорових врожаїв. Нині розроблені комплексні системи моніторингу опадів, які контролюють їх в декількох точках.


землеробство


Технологія живлення


Ґрунти і культури потребують такого рівня харчування, який залежить від умов протягом усього вегетаційного періоду. Від посадки насіння до збору врожаю будуть дуже різні параметри і вимоги, які будуть необхідні на різних етапах вирощування, щоб забезпечити найкращі врожаї.


Оскільки пристрої для моніторингу зрошення і опадів адаптуються в режимі реального часу і поповнюють ґрунт водою, пристрої для моніторингу рослин оцінюють загальний стан сільськогосподарських культур і вносять зміни в поповнення поживних речовин в ґрунті. Технологія автономна і буде працювати незалежно від фермера.

07.07.2021 11:48
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter