• 0

Онлайн кредит без відмови в Україні - фантастика чи реальність?

Вам набридло подавати документи на отримання термінової фінансової допомоги в банк і годинами чекати рішення? Мікропозика на карту без відмови в Україні для всіх категорій громадян давно вже перестала бути фантастикою - мікрофінансові організації або МФО пропонують свої послуги студентам, пенсіонерам, особам, які працюють без офіційного оформлення та домогосподаркам цілодобово, без вихідних і святкових днів. Процедура оформлення проходить в онлайн-режимі та не вимагає особистої присутності у відділенні - взяти онлайн кредит без відмови терміново можна по дорозі на навчання, на роботу, сидячи за столиком у кафе або на улюбленому дивані перед телевізором.

Хто має право отримати гроші на карту без відмови в МФО?

Позичальником мікрофінансової організації може стати будь-який користувач, який відповідає наступним вимогам:

- вік від 18 до 70 років;

- громадянство та постійне проживання на території України;

- наявність паспорту та індивідуального податкового номера ІПН;

- відсутність прострочених грошових мікро кредитів в інших МФО України.

Крім того, для оформлення заявки клієнту знадобиться адреса електронної пошти, номер мобільного телефону, смартфон, планшет або ноутбук з доступом в Мережу та банківська картка, на яку повинен бути зарахований онлайн кредит на карту без відмови. Карта повинна бути випущена банком України, належати користувачеві та мати на балансі невелику суму для проходження процедури перевірки.

Як оформити кредит онлайн на карту без відмови?

Отримати терміново онлайн кредит без відмови новому клієнтові МФО можна всього за 15-20 хвилин. Для цього необхідно:

1. зайти на офіційний сайт компанії, вибрати суму та термін повернення позики. Наприклад, в онлайн-сервісі Сashberry це можна зробити на головній сторінці - МФО видає при першому оформленні миттєві мікрокредити на суму до 5000 грн на термін до 30 календарних днів без довідки про доходи, застави або поручителів під пільговий відсоток 0,01%;

2. зареєструватися в Особистому кабінеті, використовуючи номер телефону та адресу електронної пошти;

3. заповнити коротку анкету, вказавши особисту інформацію;

4. «прив'язати» банківську картку до свого профілю та пройти процедуру її верифікації;

5. відправити заявку на перевірку.

Якщо перевірка успішно пройдена, клієнтові надійде договір, з яким необхідно ознайомитись і підписати - термінові гроші на карту без відмов надійдуть на особистий рахунок протягом декількох хвилин. Проблеми можуть виникнути тільки в тому випадку, якщо ви вказали неправильні дані або спробували обдурити МФО.

Як повернути строкову позику МФО?

Погасити заборгованість можна дострокової без штрафу та комісії готівкою або безготівковими коштами. Готівкові гроші вносяться на рахунок мікрофінансової організації через касу будь-якого банку або платіжні термінали самообслуговування за реквізитами, вказаними на сайті МФО. Безготівковим способом борг погашається через Особистий кабінет на сайті кредитної компанії. Якщо ви оформили позику терміново без відмов і перевірок в Україні, але не можете повернути її вчасно - до ваших послуг пролонгація кредиту.

Що в підсумку?

Кредит терміново на карту без відмови - простий, моментальний і зручний спосіб швидко знайти гроші на найтерміновіші потреби. На відміну від банку, вказувати цільове призначення позики не потрібно - ви можете закінчити ремонтні роботи в будинку або квартирі, купити новий смартфон або туфлі, сходити в ресторан або кафе.
28.05.2021 19:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter