• 0

Критерії підбору клінінгової компанії

Чистота всередині квартири, будинку, офісу, навчальної аудиторії та й взагалі – будь-якого приміщення, в якому регулярно перебувають люди, надзвичайно важлива. По-перше, вона напряму впливає на здоров’я людей (чим чистіше в приміщенні, тим здоровіші люди). По-друге, стан приміщення відображається на продуктивності праці людей. По-третє, він відбивається на ступені психологічного комфорту кожної людини.

Саме тому клінінг сьогодні й завтра є й залишиться важливою сферою ефективного функціонування будь-якого приміщення. Ефективні менеджери добре розуміють важливість цієї ланки в успішній роботі підприємства. І розуміють, що наведення чистоти та підтримання стану чистоти на стабільному рівні вимагає часу й професійних зусиль працівників клінінгової компанії Профіт Сервіс.

Особливості клінінгу



У чому особливості роботи клінінгової компанії і за якими критеріями слід здійснювати відбір тієї структури, яка підходить оптимально?

Як правило, до загального переліку послуг, що пропонуються будь-якою клінінговою компанією, входять, зокрема:
- генеральне прибирання приміщення, квартири або будинку;
- послуги зі щоденного прибирання;
- хімчистка меблів, підлоги та стін;
- прибирання території, що прилягає до приміщення замовника;
- послуги з дезінфекції, дезінсекції та дератизації;
- мийка вітрин та вікон;
- цикл прибирання після закінчення будівельних або ремонтних робіт.

Додатковими послугами від спеціалістів з клінінгу є постійне поповнення комплектів витратних матеріалів. Вони стежать за тим, щоб у диспансерах завжди були рідке мило, а в туалетних кімнатах – туалетний папір й одноразові рушники та вологі серветки.

Особлива стаття – наведення ладу після надзвичайних подій – корпоративів, днів народження, професійних та інших свят.

Критерії підбору клінінгової компанії



Підбирати компанію, що займатиметься регулярним прибиранням у ваших приміщеннях, слід надзвичайно прискіпливо й ретельно. Щоб вибір виявився бездоганним, слід звернути увагу на наступні компоненти. Зокрема:

- який час клінінгова компанія працює на ринку. Критерій тут один – чим довше, тим краще;
- у менеджерів компанії повинні бути всі належні дозволи та ліцензії, що підтверджують право проводити таку діяльність на ринку;
- обов’язково слід ознайомитися з відгуками клієнтів, які раніше скористалися послугами даної компанії;
- ступінь навченості персоналу клінінгової компанії. Працівники повинні пройти відповідний вишкіл, знатися на нюансах виконання кожної з робіт та бути повністю ознайомленими з правилами техніки безпеки;
- компанії з клінінгу має працювати за чинними міжнародними стандартами. Якщо у компанії є сертифікат ISO, то це означає, що вона системно контролює своїх працівників відносно якості надання послуг клієнтам.
23.04.2021 15:16
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter