• 0

Юридична консультація: фахівець або інтернет?

юридическая консультация


Однією з форм надання правової допомоги є консультування з питань права. Виникли труднощі з оформленням купівлі-продажу нерухомості або не знаєте, як діяти, якщо вирішили подати на розлучення - ці всі питання важливо задавати фахівцям своєї справи.


Точно, поганою ідеєю буде пошук істини на просторах інтернету, оскільки кожна ситуація індивідуальна і вимагає аналізу, проведеного професіоналом. Які форми консультування існують і чому так важливо звертатися за допомогою до юриста або адвоката, - нижче розповість практикуючий адвокат компанії "Альва Прайвесі".


Форми юридичної консультації


2020 привніс в наше життя величезні зміни. Не тільки соціальне життя зазнало змін, але і якісно трансформувалася сфера юридичного консультування. Якщо раніше такі послуги можна було отримати тільки в офісі юриста, то зараз нормою стає дистанційне і онлайн консультування.


Отже, отримати юридичну консультацію в Києві у адвокатів АО Альва Прайвесі можна в таких форматах:



  1. Усне консультування (офлайн: безпосередньо з фахівцем в офісі юридичної компанії; онлайн консультування: через інтернет, зум, скайп і інші засоби зв'язку);

  2. Письмове консультування (отримання відповідей, висновків з поставлених питань та завдань з описом можливих шляхів і способів їх вирішення).


Важливо розуміти, що яку форму б ви не вибрали, - це не спричинить за собою зміну змісту. Адже головна мета юридичної консультації полягає саме в передачі інформації, якою володіє фахівець.


Знання і досвід є тією цінністю, завдяки якій вирішується будь-яка проблемна ситуація правового характеру.


Сфери юридичного консультування


При пошуку юриста і адвоката, якому б ви могли довірити рішення свого завдання, важливо правильно сформувати запити і знати, на що слід звертати увагу при виборі. Переконайтеся, що фахівець має досвід в тій сфері права, в якій у вас виникло питання. Так як тільки в такому випадку можна розраховувати на якісну послугу.


Якщо компанія, до якої ви плануєте звернутися, є мультифункціональною - охоплює в своїй діяльності всі сфери права: кримінальне, трудове, міграційне, контрактне та сімейне - дізнайтеся який штат співробітників має така юридична компанія.


Адже один фахівець, на жаль, не може глибоко оволодіти всіма тонкощами правової природи питання, а знатиме тільки основи. Тому закривайте швидше цю сторінку і поспішайте на юридичну консультацію з вашого правового питання до юриста або адвоката в зручному для вас форматі.


За сприянням: Юридичної компанії "Альва Прайвесі", м. Київ.

07.02.2021 16:16
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter