• 0

Вартість житла в нових будинках

Новобудови користуються популярністю завдяки багатьом перевагам. Квартири в нових житлових комплексах відрізняються покращеними умовами для життя, застосуванням енергоефективних рішень, екологічних матеріалів. При цьому ціни на квартири в новобудовах є досить доступними, особливо якщо купувати житло на початкових етапах будівництва. Також багато забудовників пропонують придбання первинної нерухомості з розтермінуванням.

Портал Вдома Онлайн надає повну інформацію про новобудови, які заслуговують вашої уваги і довіри. На сторінках сайту ви знайдете не тільки описи житлових комплексів з характеристиками технології будівництва, використаних матеріалів, особливостей житла і навколишньої території. Також ви зможете швидко дізнатися актуальні ціни на первинну нерухомість, порівняти вартість квартир від різних компаній-забудовників.

Чинники, що впливають на вартість квартир в нових ЖК

Зрозуміло, що вартість квартир в новобудовах вища, ніж ціни на житло в старих будинках. Але купуючи первинну нерухомість, ви отримуєте комфортну і затишну оселю з сучасним плануванням, новими комунікаціями, надійними вікнами і дверима, індивідуальною системою опалення. Тому багато хто віддає перевагу саме новобудовам, вартість яких складається з кількох факторів, у тому числі:

- технологія будівництва і матеріали, які використовує забудовник;

- розташування ЖК (центральна частина міста, віддалені спальні районі, околиці без соціально важливої інфраструктури);

- категорія будинків (Бізнес, Комфорт, Економ);

- особливості облаштування внутрішньої території;

- планування квартир;

- хід будівництва.

Найбільшим попитом користується нерухомість у ЖК категорії «Комфорт», що характеризуються покращеними умовами для життя, зручним розташуванням, надійністю будівель і одночасно досить доступними цінами. Найнижча вартість на квартири в новобудовах пропонується на початкових етапах будівництва, коли тільки риється котлован, відбувається заливка фундаменту, зведення стін. Якщо ви бажаєте придбати житло в новому будинку без зайвого ризику, краще обирати ЖК, які готові до введення в експлуатацію або вже експлуатуються.

Новобудови за цінами від забудовників

Купувати житло в новому ЖК дешевше, якщо робити це без посередників. Завдяки порталу Вдома Онлайн у кожного є можливість підібрати будинок своєї мрії у бажаному районі міста, ознайомитися з всіма характеристиками і особливостями проекту, отримати інформацію про компанію-девелопера зовсім безкоштовно, без необхідності звертатися в агентство нерухомості. На сайті представлена велика кількість сучасних новобудов, а ціни вказані від безпосередніх забудовників.
25.01.2021 16:02
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter