• 0

Якісна та стильна жіноча білизна

Гарний і зручний одяг потрібен кожній жінці. Це стосується і білизни. Якщо у вашому гардеробі не вистачає бюстгальтерів, трусиків, боді, будь-яких інших виробів з цього асортименту, можете замовити обновку вже зараз. Високоякісна і стильна жіноча білизна купити яку пропонується в online каталозі, допоможе у створенні привабливого образу для романтичного побачення, повсякденного луку, а також може бути використана для коригування фігури, занять спортом.

Інтернет магазинBianka представляє багатий вибір жіночої білизни на будь-який смак, різних моделей і розмірів. На сторінках каталогу ви без зайвих зусиль відшукаєте комплект або бюстгальтер, трусики у бажаному кольорі, у потрібному фасоні і розмірі, що відповідає параметрам фігури. Кожна позиція – це гарантована якість від провідних брендів, таких як Gisela, Janira, Rose Petal, Orhideja, Aubade, Wonderbra. Ціна жіночої білизни є доступною.

Широкий асортимент жіночої білизни


Для задоволення потреб кожної жінки в інтернет магазині Bianka запропоновано багато популярних моделей білизни. Вже сьогодні ви можете обрати і замовити:

- бюстгальтери бандо, балконет, бралет, мінімайзер, класичний, бюст’є, трикутник, топ, планж;

- трусики танга, бразиліана, стрінги, сліпи, шорти, кюлоти;

- комбінації, грації;

- корсетні пояси;

- боді;

- комбідреси;

- портивні топи;

- корегуючу білизну.

Бюстгальтери доступні з різними видами чашок:

- м’які;

- напівм’які;

- пуш-ап;

- бралет;

- спейсер;

- формовані;

- ущільнені.
Також є ліфи без чашок. Моделі відрізняються за типом бретелей:

- відстібаються або не відстібаються;

- регульовані/нерегульовані;

- тонкі/широкі;

- двопозиційні та мультипозиційні.

Трусики можна замовити з посадкою, яка вам найбільш пасує і є найбільш зручною – низька, висока, середня. Вироби можуть бути декоровані мереживом, вставками з різноманітною фактурою, бантиками з атласної стрічки, тасьмою. Матеріал, з якого вироблена жіноча білизна – це високоякісна:

- бавовна;

- ліоцелл;

- віскоза;

- модал;

- мереживо.

Зверніть увагу на корегуючу білизну, комплекти та еротичну білизну. Якщо вам потрібно, замовляйте:

- пояс-труси;

- пояс для панчох;

- підв’язки для панчох;

- корсетний пояс;

- пестис з китицями та ін..

Замовити жіночу білизну з доставкою

Перед тим, як оформити замовлення, ознайомтесь з асортиментом виробів, описами. Врахуйте не тільки власні уподобання, але й особливості вашої фігури, розміри. Якщо необхідна професійна допомога – зверніться до менеджерів інтернет магазину Bianka. Доставка жіночої білизни виконується спеціалізованими транспортно-кур’єрськими службами і можлива по Києву, Харкову, Дніпру, Одесі, Львову, іншим містам України.
22.01.2021 16:46
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter