• 0

Ставки на футбол в букмекерській конторі

Ставки на футбол в букмекерській конторі


Футбол залишається найбільш популярним видом спорту. Щоб заробити на ставках, потрібно обов'язково дізнатися про те, як правильно робити ставки на футбольні протистояння.

У тому, що футбол є найпопулярнішим видом спорту, не сумнівається ніхто. Природно, букмекерські контори приділяють йому підвищену увагу. Саме тому футбольна лінія об'ємніше ліній в інших видах спорту, крім того, вона відрізняється більш значним розписом, має меншу маржу і значно більш високі ліміти ставок.

Що обов'язково потрібно знати тому, хто хоче зробити ставку на футбол? Як робити ставки на футбольні матчі онлайн? Дізнатися відповіді на ці запитання слід перед тим, як розпочати беттінг.

Простіше за все зробити вигідні ставки на сайті https://pm.ua/ua/football. Саме тут вашій увазі будуть запропоновані високі коефіцієнти, що й потрібно для отримання солідної суми на депозит. Букмекер часто проводить різноманітні розіграші, у котрих обов’язково слід взяти участь.

Лінія ставок на футбол включає в себе безліч варіантів:

● ставки на результат;
● на кількість голів;
● на різні фори;
● на кількість кутових, жовтих карток;
● на кількість ударів по воротах;
● на результати таймів і т. д.

Парі на футбол популярні по всьому світу, а хороша букмекерська контора, яка приймає участь у реальному житті за інформацією з офіційних сайтів, пропонує понад 100 варіантів ставок на кожен матч типового футбольного чемпіонату. На матчі скромніших ліг пропонується не так багато варіантів для гравців, але все найбільш популярні будуть обов'язково представлені в лінії.

Переваги ставок на футбол

Високі ліміти ставок є однією з особливостей ставок на футбол. З огляду на той факт, що гра є найбільш популярним видом спорту, футбольна лінія традиційно відрізняється найбільш високими лімітами ставок. Великі контори дають ставити на один матч до 10 000 - 50 000 доларів. Навіть на розпис важливих поєдинків частенько дозволяється ставити більше, ніж на основні результати змагань в інших видах спорту.

Низька маржа БК також заохочує до ставок. В умовах жорсткої конкуренції букмекери змушені гранично завищувати коефіцієнти на футбол, щоб хоч чимось виділитися на тлі інших контор. Так, у багатьох букмекерських конторах котирування на футбол на 5-6 пунктів вище, ніж, наприклад, на хокей і волейбол.

Широка розпис на футбольні матчі. Про яку букмекерську контору не йшлося, її футбольна лінія буде неодмінно більше, ніж розмір інших розділів, при чому нерідко разом узятих. На найбільш важливі події, як то чемпіонати світу, Європи або Ліга чемпіонів, розпис одного матчу може займати дві-три сторінки лінії, а в списку пропонованих видів ставок можна зустріти найрізноманітніші і несподівані пропозиції, аж до ставки на те, яка команда вкине перший аут.

Велика кількість телевізійних трансляцій дозволяє слідкувати за матчем під час ставок. Крім усього іншого, футбол є ще й найбільш трансльованим видом спорту в світі, а тому у вас завжди буде можливість спостерігати за тим, як грає ваша ставка. Це відкриває прекрасну можливість грати в режимі live, яку кваліфіковані гравці безсумнівно оцінять.
05.11.2020 16:43
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter