• 0

Радіокеровані машини

Радіокеровані машини Усі ми із задоволенням ходимо в гості до рідних та друзів. І майже завжди доводиться брати з собою якийсь подарунок – великий чи маленький. І кожному з нас знайомі почуття неспокою під час вибору презентів. Чи сподобається він імениннику або господарю?

Для тих, хто не знає, що саме подарувати, або вагається – чудовим вибором буде придбання радіокерованої машини на пульті. Цей подарунок сподобається не дітлахам, яких від такої «машинки» буде просто не відірвати. Але таке авто розраховано зовсім не на дитину, а на дорослого.

Секрет універсального успіху таких «крутих тачок» в тому, що вони тільки нагадують дитячі іграшки, а насправді – зовсім не є іграшками. Достатньо взяти пульт дистанційного керування, і ви одразу , що перед вами – справжній витвір новітніх технологій, який дарує вам до того ж прірву позитивних емоцій.

«Фішка» полягає в тому, що кожне таке авто має свої особливості й переваги. Тому важливо підбирати радіокеровану «тачку» із врахуванням характеру й звичок того, хто буде нею користуватися в майбутньому. Адже одна справа – модний позашляховик, і зовсім інша, до прикладу, – гоночний автомобіль.

Для того, щоб зробити вдалий вибір, слід отримати бодай загальні знання про радіокеровані авто. Адже якщо ви ніколи досі з ними не стикалися, всі машини будуть для вас мати певні дизайнові особливості. Якісь авто – швидкі й добре маневрують. Якісь – добре долають дорожні перешкоди. Але насправді це доволі поверхневе ставлення…

Професіонали розрізняють радіокеровані моделі на колекційні екземпляри, а, крім них, на Crawler, Monster, Buggy, On-road Drift/Racing, Short Course, Truggy, Stadium Truck.

Найпопулярнішою як серед початківців, так і серед досвідчених любителів, є модель Монстр (Monster). Зовні «монстри» мають надзвичайно серйозний вигляд, а на додачу – є маневровими авто, здатними долати найсерйозніші перешкоди. Їхня особлива відзнака – великорозмірні колеса з потужними протекторами. Ця машина додасть вам впевненості, і ви будете почуватися на ній цілком спокійно.

Головна «фішка» Монстра – ефектне й водночас ефективне подолання різноманітних перешкод. Якщо людина прагне драйву і шукає гострі відчуття – то це авто для нього.

А от спортивні позашляховики Баггі й Тріггі (Buggy, Truggy) відрізняються швидкістю, є надзвичайно маневровими й стійкими. При цьому такі моделі не відрізняються здатністю до подолання надскладних перешкод.
04.05.2020 14:19
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter