• 0

Оренда квартир Львів

Оренда квартир ЛьвівВ останні 10-15 років Львів став визнаною туристичною столицею України. Щороку місто Лева відвідують мільйони туристів з України та багатьох країн світу. І їх можна зрозуміти. Адже у Львові, особливо в центральній частині, кожен будинок та вулиця просякнуті історією, цікаві або в архітектурному, або в історичному плані. А щоб мандрівка у Львів була комфортною та запам’яталася надовго, слід прискіпливо підійти до такого питання як оренда квартир. Львів вражає різноманітністю квартир для оренди, і знайти вдалий варіант не складе труднощів.

Щоб побачити місто на власні очі - доведеться багато ходити пішки. А після цього слід прийняти душ, кинути одяг у пральну машинку, добре повечеряти й поспати. Тому питання - де саме слід зупинитись у Львові? - надзвичайно важливе. У місті чимало чудових готелів. Але оренда квартири позбавить вас від зайвого клопоту, ви почуватиметесь господарем на своїй території.

Щоправда, знаючи про те, що майже кожен клаптик історичної частини Львова просякнутий багатьма цікавинками, чимало туристів, що вперше навідуються в місто, не дуже обізнані відносно того, що саме тут слід подивитися.

Перш за все, варто відвідати туристичний і адміністративний центр Львова – площу Ринок. Вона розташована в самісінькому центрі міста. Будинки на площі Ринок комусь навіть можуть здатися ляльковими, несправжніми. Але вони цілком реальні. Раніше тут дозволялося будувати тільки представникам місцевої знаті та заможним городянам.

Площа ринок – осердя Львова, починаючи з 13-го століття. Тут продавали овочі та фрукти. Тут проводили культурні заходи, виголошували важливі повідомлення, проводили урочисті процесії.

Від площі Ринок в різні сторони розбігаються вузькі й мальовничі вулички. Кожна з них варта окремою й дуже довгої розповіді. Досвідчені туристи знають, що оренда квартири Львів саме поблизу площі Ринок дає можливість відчути справжню атмосферу міста.

Крім історичних будівель на площі ринок розташована міська Ратуша. Чимало туристів вважають за обов’язок піднятися на 65-метрову вежу Ратуші й подивитися на Львів з висоти пташиного польоту.

До речі, вежа ратуші Львова – найвища в Україні, і внесена в світову культурну скарбницю ЮНЕСКО.

Поруч з площею Ринок можна знайти чимало цікавих місць та пам’яток. Кожна будівля на вулиці Староєврейській має свою історію. Тут чимало затишних кав’ярень і ресторанів. Завернувши у двори, можна знайти Пивний пуп. Він немов би нагадує всім любителям міцних напоїв, що споживати спиртне слід в міру…

А на вулиці Сербській можна знайти популярне(особливо у туристів з Європи) «Мазох-кафе». Поруч з ним встановлена скульптура одного з найбільш суперечливих письменників в європейській літературі – Леопольда фон Захер-Мазоха. Ре всі знайдуть у собі сміливість зайти в кафе та поринути в атмосферу письменницьких фантазій винахідника мазохізму. Але в задоволенні сфотографуватись поруч зі скульптурою Захер-Мазоха собі важко відмовити…
10.04.2019 13:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter