• 0

Якісні і красиві басейни від Stonepools

Все частіше власники присадибних ділянок приймають рішення створити на своїй території басейн з бетону: це найкраща по конструкції і різноманітності можливостей зона відпочинку, що надає ділянці максимальний комфорт. Зараз можна замовити готові варіанти в широкому асортименті https://stonepools.com.ua/ru/stroitelstvo, а також вибрати індивідуальний підхід до створення власного водойми біля котеджу або приватного будинку. Бетонні басейни затребувані через довговічності та естетичності.


Особливості басейнів з бетону



  • Якщо прийнято рішення облаштувати на ділянці бетонний басейн, варто пам'ятати, що термін служби таких масштабних конструкцій дуже довгий, міцності матеріалів вистачить на кілька десятиліть.

  • Водойми з чашею з бетонного розчину відрізняються оригінальністю: зараз можна замовити будь-яку форму чаші з перепадами глибини, ступенями, нестандартними рішеннями. Розміри залежать від уподобань господаря ділянки і наявності вільного місця на території.

  • Для оздоблювальних робіт підбирають будь-які матеріали: найчастіше це натуральний камінь, мозаїка або практична керамічна плитка. Викласти матеріали можна красивим орнаментом або використовувати мікси з каменів і плитки.

  • Функціональність басейну досягається ретельною розробкою проекту і правильним підбором гідравлічного обладнання. Тут потрібно грамотно підійти до питання обслуговування водойми.

  • Всі ці позитивні моменти облаштування бетонних водойм будуть радувати власника ділянки, якщо замовити басейн фахівцям, які розроблять проект, підберуть обробку і виконають всі необхідні технологічні процеси.


Замовлення бетонних басейнів від Stonepools


Компанія Stonepools - молоде, але динамічно розвивається підприємство, яке спеціалізується на будівництві штучних водойм з якісних сучасних матеріалів. Персонал компанії - професіонали, що володіють знаннями і навичками, величезним досвідом роботи і авторитетом у своїй сфері.



Компанія пропонує слуги з будівництва басейнів з натурального каменю. У роботі використовуються передові методи, в тому числі виготовлення чаші особливим методом напилення бетону. Фахівці виконають обробку басейну матеріалами з натурального каменю. Маючи відмінний вибір проектів, співробітники компанії зможуть втілити в життя будь-які проекти - це можуть бути басейни різної конфігурації, призначення та форми.



Компанія Stonepools також займається ремонтом бетонних і композитних водойм, пластикових басейнів: це бездоганна, якісна робота в найкоротші терміни з гарантією!

04.07.2018 12:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter