• 0

Скільки коштує добова оренда квартир на Новий рік 2017-2018 в Черкаській області?

Близькість Різдвяних свят і Нового року, а також перший сніг в північних і західних областях нагадують всім бажаючим зустріти свята в галасливій компанії, що пора зайнятися пошуком і орендою квартири або будинку на Новий рік. Наша редакція спільно з сервісом подобової оренди квартир Apartila провели дослідження вартості добових квартир в Черкасах і Умані та підібрали найбільш цікаві варіанти в цих містах.


Квартири для зустрічі Нового року в Черкасах


Як адміністративний центр області, Черкаси завжди могли похвалитися хорошим попитом на короткострокову оренду житла як з боку місцевих жителів, так і з боку гостей міста. Орендувати квартири подобово в Черкасах можна без посередників за 300-450 грн на день. При цьому святкова оренда обійдеться в 2 рази дорожче, ніж звичайна. І бронювати квартири найкраще за місяць, так як за тиждень вільних може і не бути.


Скільки коштує добова оренда квартир на Новий рік 2017-2018 в Черкаській області?

Прекрасним варіантом для новорічної оренди є 4-кімнатна квартира на вулиці Одеській. Орієнтовна вартість оренди на свята: 900-1000 грн на добу. За словами господині Валентини, в квартирі спальних місць досить для 9-ти чоловік. Що означає, що вмістити з комфортом квартира здатна до 20 осіб. У ній є абсолютно все для комфортного перебування: інтернет, телевізор, гаряча вода, опалення, багато кухонної техніки та посуду.


Основні правила новорічної оренди квартир:



  • вартість оренди зазвичай в 2 рази вище, ніж в звичайний день;

  • новорічними (святковими) днями вважаються 31 грудня - 2 січня;

  • власники квартир ЗАВЖДИ просять заставу і паспорт того, хто домовлявся за оренду.


Квартири для зустрічі Нового року в Умані


Новорічні свята, мабуть, це другий щорічний сплеск ажіотажу на добове житло в Умані, після щорічного напливу хасидів в кінці вересня. Що символічно, наплив хасидів відбувається на єврейський Новий рік. Знайти підходящий варіант подобової квартири в Умані можна в каталозі https://apartila.com/uman-c527/apartments-152 - вартість вказана без посередників і становить 200-300 грн на добу. Телефонувати господарям краще теж заздалегідь, за 2-3 тижні до кінця місяця, якщо не хочете залишитися без «площі для веселощів».


Одним із непоганих варіантів може бути 2-кімнатна квартира за адресою: вулиця Пушкіна, 44. Досить простора з невеликою кількістю хрупких елементів інтер'єру. Якраз те, що потрібно! Згідно із зазначеними власником даними, тут 8 спальних місць. Є все необхідне, навіть мангал зі стоянкою. Майже як приватний будинок. Орієнтовна святкова вартість оренди: 600-800 грн на добу.


Скільки коштує добова оренда квартир на Новий рік 2017-2018 в Черкаській області?

Окремо хотілося б торкнутися теми правил поведінки орендарів в приміщенні на Новий рік:



  • стежте за технікою безпеки, так як буде працювати велика кількість електроніки і техніки;

  • знайте норму вживання міцних напоїв;

  • запускайте піротехніку поза приміщенням на вулиці.


Не забувайте, що ви несете відповідальність перед власником квартири за її збереження і дотримання порядку в ній.

04.12.2017 19:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter