• 0

Ідеальне житло у Черкасах – яке воно на думку експертів ринку нерухомості?

Кожний покупець, без сумніву, хоче обрати найкращу квартиру, але всі ми вкладаємо в це поняття різні вимоги. Експерти ринку нерухомості проаналізували критерії жителів Черкас і готові розповісти, яке житло переважна більшість громадян вважає ідеальним.


Квартира в новому будинку


В останні роки квартири у нових житлових комплексах користуються традиційно вищим попитом, аніж вторинний ринок. Основна причина таких тенденцій – безліч переваг, які має первинне житло. Подивіться самі, які пропонує новобудови ЛУН.ua - Черкаси на сторінках ресурсу представлені досить широко. Це означає, що в місті будується достатня кількість нових житлових комплексів, в яких можна придбати ідеальну для себе квартиру.


Обираючи новий житловий комплекс, громадянам варто звертати увагу на матеріали, з яких побудовано будинок. Площа і планування квартир, наявність індивідуальної системи опалення, утеплення стін і навіть зовнішній вигляд будівлі мають величезне значення.


Розвинена інфраструктура


Вимоги більшості покупців житла у Черкасах поширюються і на місцеву інфраструктуру. Аби нову квартиру можна було назвати ідеальною, вона має знаходитись в гарному районі. По-перше, мова йде про затишний двір з сучасними дитячим і спортивним майданчиками. Поблизу будинку має бути також зелена зона для прогулянок і відпочинку. Експерти наголошують, що не можна забувати про різноманітні магазини, кафе, відділення пошти, банку. Біля житлового комплексу мають розташовуватись навчальні та розважальні заклади – словом, усе необхідне для комфортного життя.


Приємна ціна


Назвати надто дорогу квартиру ідеальною навряд чи можна, адже купити її зможуть одиниці. Переважна більшість покупців у Черкасах цікавляться житлом економ класу або укладають договір купівлі-продажу під час проведення забудовником різноманітних акцій.


Експерти стверджують, що вартість житла нерідко є ключовим критерієм, адже купівельна спроможність громадян сьогодні значно знизилась, а ціни на квартири залишаються занадто високими.


Надійний забудовник


Найкращі ціни забудовники пропонують, як правило, на початковому етапі будівництва комплексу. Аби не втратити гроші і отримати довгоочікувані ключі від квартири вчасно, експерти радять ставитись до вибору забудовника з особливою прискіпливістю. Обрати надійного забудовника у Черкасах допоможуть перевірка документів компанії, вивчення попереднього досвіду на ринку нерухомості, ознайомлення з відгуками клієнтів.


Експерти підкреслюють, що обрати ідеальну квартиру в Черкасах не важко. Головне – не поспішати і серйозно обдумувати кожен крок!

24.02.2016 12:26
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter