• 0

Ліквідація підприємств

Ліквідація ТОВ і ліквідація ФОП – це припинення діяльності Товариства з обмеженою відповідальністю і Фізичної особи підприємця.
Якщо вам необхідна ліквідація фірми, то юридична фірма "Юркомплекс" надає своїм клієнтам такі послуги. Якщо ви звернулися до нас, ми вирішимо вашу проблему без вашої участі. Для цього досить надати необхідні документи і сплатити за послуги, ліквідація фоп (СПД) починається з процесу надання реєстраційних документів і бухгалтерських документів. При їх відсутності – документи можна відновити. Вартість ліквідації ФОП від 1500 грн. Залежно від складності і терміновості. Ліквідація суб'єкта підприємницької діяльності вимагає підходу із знанням справи, що може істотно скоротити витрати.
Ліквідація ТОВ починається з аналізу засновницьких документів і аналізу податкової і бухгалтерської звітності. У випадку, якщо необхідно відновити засновницькі документи – це можна зробити впродовж одного тижня. Якщо відсутні бухгалтерські і податкові звіти, то їх необхідно відновити і здати податковим органам. Якщо ліквідація приведе до накладення штрафних санкцій через неправильне ведення бухгалтерії, то буде потрібно здавати впродовж трьох років порожні звіти, що приведе до закінчення терміну позовної давності. Вартість ліквідації ТОВ становить 3800 грн.
Реєстрація суб'єктів господарювання. Юридична компанія «Аташе» надає послуги з реєстрації юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців (реєстрація ТОВ, реєстрація ФЛП, реєстрація ПП). Юристи нашої компанії також можуть супроводжувати процес ліквідації підприємства, надати юридичну консультацію, коли необхідна ліквідація юридичної особи  або ліквідація ФЛП (ФОП). Ми готові запропонувати нашим клієнтам повний спектр юридичних послуг при реєстрації і ліквідації підприємств, а саме:      реєстрація приватного підприємства (реєстрація ЧП);     реєстрація фізичної особи – підприємця  (реєстрація ФОП);     реєстрація акціонерного товариства(реєстрація ЧАО і ПАО);     реєстрація товариства з обмеженою відповідальністю (реєстрація ТОВ);     реєстрація повного і командитного товариства, товариства з додатковою відповідальністю; 


•           реєстрація:


            - іноземного підприємства; 


            - філії і представництва; 


            - об'єднання підприємств;


            - юридичної особи; 


            - фірми; 


•           ліквідація


             - фірми; 


             - підприємства; 


             - юридичної особи; 


             - фоп.


Юристи компанії «Аташе» також допоможуть Вам внести зміни до статуту і зареєструвати їх відповідно до закону, отримати виписку з ЕГР, довідку, витягання, розкажуть, що необхідно зробити, якщо Вам потрібна зміна юридичної адреси фірми.


28.01.2014 19:38
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter