• 0

Віктор Корж особисто проконтролював ремонт доріг у Золотоніському районі

До народного депутата України Віктора Коржа неодноразово зверталися із колективними зверненнями громади Золотоніського, Канівського, Черкаського району щодо стану автомобільних доріг, які з’єднують між собою невеликі села. Люди просили допомогти вирішити проблему їх ремонту. Депутат пообіцяв, що докладе всіх зусиль, щоб вирішити це питання.
Віктор Корж не лише звернувся із депутатським запитом, а й особисто зустрічався із керівництвом Укравтодору, обласних служб і врешті добився того, що на ремонт цих доріг кошти надійшли до області. І на цьому він не заспокоївся. «Поки не побачу на власні очі, що дороги таки ремонтують, не відступлюсь, - сказав Віктор Корж.
18 вересня народний депутат зустрічався із мешканцями сіл Каленики та Броварки.
«Вперше, коли я їхав до Броварків, дороги практично не було, - говорить народний депутат. – Сьогодні ми спеціально приїхали, щоб пересвідчитися, що дорогу зроблено. На цьому тижні такий само ремонт розпочнеться на дорозі до Калеників, а наступного тижня почнеться ремонт дороги Гельмязів-Чопилки.
Як повідомив начальник служби автомобільних доріг у Черкаській області Сергій Лещенко, за активної допомоги народного депутата «нам надійшли гроші на ремонти доріг обласного значення, які не ремонтувались майже два десятки років. Протягом вересня жовтня ми плануємо повністю завершити ремонти на запланованих відрізках доріг.
У Золотоніському районі:
О-240522 (Гельмязів-Чопилки)- Броварки – Малинівщина (близько 4 кілометрів) 400 тисяч гривень;
О-240523 (Гельмязів-Чопилки) – Каленики (чотири з половиною кілометри) 350 тисяч гривень;
О-240511 від автодороги Н-06 - Крупське (стПальміра-Чорнобай-Іркліїв) це трохи більше трьох кілометрів дороги, де буде повністю замінено покриття. На ці роботи виділено 4,8 млн. гривен;
О-240503 Гельмязів-Чопилки (щоправда ремонту потребують всі 17 кілометрів дороги, але з необхідних 3,2 млн. гривень, поки що є лише 400 тисяч).
У Канівському районі:
Вже завершено ремонт відрізку Канів-Ліпляве-Прохорівка, де протягом десятків років нічого не робилося (700 тисяч гривень).
Тривають ремонтні роботи на відрізку дороги місцевого значення «Межиріч-Лука-Горобіївка», яка об’єднує два райони – Канівський та Корсунь-Шевченківський. Вже на сьогодні відремонтовано приблизно 70%. Плануємо за тиждень відновити призупинений рух автобусів цією трасою.
До кінця вересня також планується завершити ремонтні роботи на дорозі державного значення «Миронівка-Канів-Софіївка» (ремонт транспортної розв’язки Довжик).
20.09.2012 10:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter