• 0

« Йду в депутати, бо відчуваю відповідальність за людей», - Богдан Губський

В країні стартувала виборча кампанія – ЦВК приймає документи від політичних партій та окремих громадян, які планують балотуватися до Верховної Ради на мажоритарних округах.
Першим з черкащан, кого ЦВК зареєструвала кандидатом у народні депутати по одномандатному мажоритарному округу № 197 – так званому Канівсько – Золотоніському -став Богдан Губський, - повідомляє прес – служба народного депутата. Станом на 3 серпня 2012 року Б. Губський – єдиний, хто зареєстрований на цьому окрузі.
«За більш ніж 10 років на Черкащині, мені спільно з громадою вдалося зробити багато добрих справ - ремонтувались дороги, газифікувалися села, школи отримували комп’ютерні класи, сільська молодь вступала до ВУЗів, ФАПи і районні лікарні оснащувались сучасним медичним обладнанням, тисячі ветеранів і пенсіонерів отримували допомогу. Але сьогодні ще більше проблем потребують вирішення, - прокоментував свої наміри балотуватись до українського парламенту сам Богдан Губський.
- Відчуваючи свою відповідальність за десятки розпочатих справ, за долі тисяч людей, які очікують на допомогу, я прийняв рішення балотуватися в народні депутати по Канівсько- Золотоніському виборчому округу.
Вважаю, що Верховна Рада дасть можливість на державному рівні вирішувати питання соціального захисту жителів Черкас, Золотоноші, Канева, Золотоніського, Канівського, Черкаського районів та загалом усієї Черкащини.»
Довіреними особами кандидата запропонували стати знаним та шанованим людям – Раїсі Мотрич, голові Ради ветеранів міста Золотоноша та канівчанину Олександру Демиденку, чорнобильцю, заступнику голови міськрайонної громадської організації «Союз. Чорнобиль. Україна».
«Співпрацюю з Богданом Володимировичем як народним депутатом більше десяти років - разом з нашою ветеранською організацією вирішували і вирішуємо багато проблем та прохань золотонісців. Тож на пропозицію представляти інтереси його як кандидата в народні депутати, я погодилась, не вагаючись»,- зауважила Раїса Михайлівна.
Олександр Демиденко теж знайомий з Богданом Губським завдяки спільній роботі – під час своїх робочих візитів до Канева народний депутат неодноразово зустрічався з чорнобильцями та намагався вирішувати їх наболілі питання.
Богдан Губський, зокрема, відомий на Черкащині тим, що власним коштом реалізує низку соціальних освітньо – культурних програм, спрямованих на підтримку та розвиток освіти, культури, медицини в селах та містах нашої області.
06.08.2012 09:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter