8 червня в Черкасах проходитиме традиційний Олімпійський день

У Черкасах Олімпійський день цього року відзначають 8 червня. У суботу відбудеться вже традиційний символічний забіг центральними вулицями міста. Щороку забіг стає все більш масовим та масштабним, кількість охочих постійно зростає.
8 червня в Черкасах проходитиме традиційний Олімпійський день

У відділенні НОК України у Черкаській області запрошують усіх черкащан приєднатися до Олімпійського дня – таким чином долучитися до здорового способу життя.

Реєстрація та старт забігу відбуватиметься на площі Богдана Хмельницького. Фінішують бігуни – в Долині троянд. Цього разу забіги відбуватимуться на дві дистанції: 1,6 км та 10 км. Маршрут на 1,6 км залучає всіх охочих без обмежень. Для участі у забігу на маршруті на 10 км діє обмеження до 14 років, потрібна обов’язкова реєстрація за посиланням (деталі за телефоном – 096 900 07 77 Микола Ярмак) та внесок у розмірі 150 грн. Забіги проходитимуть вулицями: бульвар Шевченка, Остафія Дашковича, Долина троянд. Усі учасники забігу отримають відповідні сертифікати.

Програма заходу:

8.00-9.00 – реєстрація та видача стартових номерів
9.30 – флешмоб-зарядка з фітнес-експертом Андрієм Нестеровим
10.00 – старт
10.30 – фініш та відзначення спортивних організацій, вручення учасникам забігу сертифікатів та пам’ятних сувенірів.

Для маленьких учасників Олімпійського дня заплановані розваги та змагання в Долині троянд. Діти від 5 до 11 років можуть взяти участь у забігах на 30 метрів. Змагальна програма триватиме з 9.30 до 10.30.

Організатори заходу – відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області, Черкаська міська рада, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, Черкаський обласний центр «Спорт для всіх», «Herbalife Nutrition», FamilyRunClub.
23.05.2019 15:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter