2018 року на Черкащині звання "майстер спорту" присвоєно 46 спортсменам, майстер спорту міжнародного класу - 11-м

2018 рік приніс Черкащині не тільки численну кількість нагород різного ґатунку, а й нових майстрів спорту України, майстрів спорту України міжнародного класу та заслужених тренерів України. про це інформують у Черкаській ОДА. Зокрема, у нас збільшилося майстрів спорту України на 46 осіб (42 у 2017 році). Ще 11 звань – майстрів спорту України міжнародного класу (9 у 2017 році).
2018 року на Черкащині звання "майстер спорту" присвоєно 46 спортсменам, майстер спорту міжнародного класу - 11-м

Здобули розряди спортсмени таких видів спорту, як футбол (УОРА), бокс, дартс, веслування на човнах «Дракон», хортинг, спортивне орієнтування, боротьба греко-римська, гімнастика художня, пожежно-прикладний спорт, гімнастика спортивна, годзю-рю карате, комбат Дзю-Дзюцю, баскетбол, веслування академічне, морські багатоборства, хокей на траві, стрільба з лука, мотоциклетний спорт, дзюдо, бодібілдинг, бойове самбо, змішані єдиноборства ММА, стрільба кульова (УОРА), легка атлетика (ВРФР), панкратіон, комбат самозахист ІСО.

За вагомі здобутки у підготовці спортсменів високого класу тренерам області Ірині Надюк (гімнастика спортивна) та Олександру Кисельову (легка атлетика з вадами зору) присвоєно звання заслужених тренерів України

Позитивна динаміка спостерігається серед спортивних розрядів «Кандидат у майстри спорту України», адже у 2018 році це звання виконали та підтвердили 291 атлет області, у 2017 році – 281.
16.01.2019 12:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter