9 червня в Черкасах всі охочі візьмуть участь в Олімпійському пробігу

Як інформують у відділенні НОК України в Черкаській області, в Черкасах цієї суботи відзначатимуть Олімпійський день. 9 червня сотні черкащан гуртом здійснять олімпійський пробіг на 1400 метрів центральними вулицями міста (від площі Б.Хмельницького до скверу Б.Хмельницького). Розминку для всіх учасників проведе бронзова призерка Олімпійських ігор Олена Говорова. Долучаються до такого масштабного спортивного заходу представники влади, установ та громадських організацій, відомі спортсмени і тренери, учні спортивних та загальноосвітніх шкіл, студенти та просто любителі спорту. Запрошуємо всіх охочих до участі в олімпійському пробігу.
9 червня в Черкасах всі охочі візьмуть участь в Олімпійському пробігу

На маленьких черкащан очікує також цікава та насичена спортивно-розважальна програма, а саме: дитячі забіги, сімейні змагання, майстер-класи, аква-грим, мехенді, аніматори.

Програма заходу:


Площа Б. Хмельницького

8.30 – 9.20 год – реєстрація та збір учасників пробігу

9.30 – 9.50 год. – розминка під керівництвом заслуженого майстра спорту України з легкої атлетики, учасниці 3 олімпіад, бронзової призерки Олімпійських ігор Олени Говорової

10.00 – старт забігу на 1400 метрів

Фініш – сквер Б. Хмельницького

Сквер Б. Хмельницького:

9.00 – для дітей: майстер-класи, розмальовка аква-гримом і мехенді, аніматори.

- Дитячі забіги: діти 2007 року народження і молодше змагаються за дитячою програмою у бігу на 60 та 30 метрів.

8.30 – 9.30 год. – реєстрація учасників

9.40 – початок дитячих забігів

- Сімейні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Склад команди 3 особи: мама, тато (офіційно зареєстровані), одна дитина (якщо в сім`ї більше дітей, їх беруть як запасних).

8.30 – 9.30 год. – реєстрація учасників

9.40 – початок змагань,
06.06.2018 15:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter