ФК "Полтава" - Черкаський Дніпро 2:1 (відео)

Як інформують у ФК "Черкаський Дніпро", в матчі 24 туру Чемпіонату України по футболу в першій лізі "Черкаський Дніпро" в гостях поступився ФК "Полтава" з рахунком 2:1.

Виїздна гра з одним із лідерів чемпіонату не додала "черкащанам" необхідних очків, хоча "Черкаський Дніпро" міг розраховувати бодай на нічию. Незважаючи на турнірне становище команд, в класі наші гравці не поступалися супернику, який за сьогоднішним станом є другою командою ліги.

Перший тайм пройшов доволі мляво і мало чим міг запам'ятатися вболівальникам. Наприкінці першої половини матчу полтавчани додали в темпі, заволодівши, як і личить господарям, невеликою териториальною перевагою, але особливих дивідентів, - ні в плані реалізації, ні в плані гостроти, - це їм не принесло.

Другий тайм також розпочався з атак господарів, але цього разу вони були винагородженні за свою активність. На 56 хвилині помилка захисту "дніпрян", а саме необачувана гра в штрафному майданчику захистника Дмитра Кошелюка проти Владислава Насібуліна, привела до призначення пенальті. Олексій Савченко вийшов переможцем в дуелі з нашим голкіпером Орестом Будюком.

Забитий м'яч пішов на користь господарям. Вони відчули себе більш впевнено. А ось черкащанам ніяк не вдавалося налагодити свою гру. Виправити становище повинні були заміна, які зробив головний тренер "Черкаського Дніпра" Ігор Столовицький. На поле були випущені гравці середньої лінії Ярослав Захаревич, Леван Кошадзе, Віталій Бойко, Антон Крамар і Андрій Сторчоус. Двоє останніх, з рештою, зуміли організувати єдиний гол нашої команди в цій зустрічі. Однак, це сталося вже в доданий арбітром час, коли дніпряни поступалися своїм опонентам два м'ячі - на 76 хвилині, скориставшись метушнею в захисних рядах Дніпра, відзначився гравець оборони полтавчан Дмитро Башлай.
27.03.2018 17:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter