Володимир Лашкул повідомив, що з червня 2017 року більше не фінансуватиме ФК "Черкаський Дніпро"

Володимир Лашкул повідомив, що з червня 2017 року більше не фінансуватиме ФК "Черкаський Дніпро" Президент Корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання ФК “Черкаський Дніпро» Володимир Лашкул на брифінгу в Черкасах повідомив про те, що складає з себе повноваження.

З даного приводу він оприлюднив звернення до голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка, голови Черкаської облради Олександра Вельбівця й міського голови Черкас Анатолія Бондаренка.

- Приймаючи до уваги всі обставини, які на даному історичному етапі супроводжують футбольний клуб «Черкаський Дніпро» і його команду майстрів, мій незадовільний стан здоров’я, який вимагає суворого дотримання рекомендацій лікарів по реабілітації фізичних кондицій, вчора я вимушений був оприлюднити це звернення учасникам позачергових загальних зборів громадської організації «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро». Я вдячний колегам за розуміння і прийняття рішення стосовно припинення моїх повноважень президента, - йдеться в тексті.

З 2 червня 2017 року Корпорація не буде направляти фінансовий ресурс на утримання команди майстрів і футбольного клубу «Черкаський Дніпро» та розвиток його інфраструктури.

Володимир Лашкул пропонує голові Черкаської обласної адміністрації Ткаченко Ю.О., голові Черкаської обласної ради Вельбівцю О.І., почесному президенту «Футбольного клубу «Черкаський Дніпро» Бондаренку А.В. терміново зібрати спеціальну робочу нараду і розглянути питання про майбутнє команди майстрів «Черкаський Дніпро» та створення на основі власності Корпорації і діючих комунальних підприємств Черкаської обласної та міської рад державно-приватного муніципального «Футбольного клубу «Дніпро».

Повністю текст звернення тут.
26.05.2017 10:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter