"Черкаські Мавпи" на останній секунді вирвали перемогу у "Дніпра" 83:81

"Черкаські Мавпи" вирвали перемогу на останній секунду учорашнього третього матчу за бронзу. Про це інформують на сайті баскетбольного клубу. Рахунок в серії - 2:1

"Черкаські Мавпи" на останній секунді вирвали перемогу у "Дніпра" 83:81


Хід гри
Перша чверть залишилася за Мавпами, які агресивнiше почали матч. Господарі заволоділи перевагою завдяки швидкому нападу - в атаці до традиційно результаивного в цій серії Кольченка приєднався Івшин, який підсилив гру команди з лави. Підопічні Журавльова були менш активними на щитах і трохи гірше атакували з гри, вирушивши на першу перерву за закономірних "-7".

У другій чверті дніпряни оформили швидкий ривок 9:2 і оперативно зрівняли рахунок, але не на довго. Два триочкових Девіса і дальнє влучання Кольченка, який продовжував феєрити, повернули господарів на дистанцію 7 очок. У якийсь момент перевага підопічних Міхельсона ставала двозначною, однак обмінявшись неймовірними кидками Шунделя і Кольченка під сирену, на велику перерву суперники пішли за все тих же 7 балах переваги Мавп. Господарі провели перші 20 хвилин з величезним бажанням, боролися за кожен м'яч, за що і були винагороджені виграної половиною.

Третя чверть пройшла за схожим сценарієм. Спочатку Мавпи проспали ривок суперника - Дніпро навіть зумів ненадовго вийти вперед. Однак відповідь господарів виявився ще більш потужною: Мавпи, в складі яких команду за собою вели Кольченко, Девіс і Чумаков, продовжували атакувати з шикарним відсотком 50+, як з середньої дистанції, так і з-за дуги. Як підсумок, на останню перерву суперники пішли за +11 для Мавп, для яких неприємною новиною стала травма Бояркіна та 4 фоли Івшина ще в третій чверті.

У заключній десятихвилинці Дніпро оформив ще більш потужний камбек, відігравши по ходу вирішальної чверті 14 очок. Гості включили пресинг у захисті, що тут же відбилося на відсотку влучань Мавп. А за відсутності Бояркіна, який так і не повернувся на паркет, отримавши травму, у господарів з'явилися серйозні проблеми і в позиційному нападі.

Все це вилилося в те, що Дніпро за 2 хвилини до сирени залишив від переваги суперника 1 очко, а влучний триочковий Мішула за півтори хвилини вивів гостей вперед. Далі почалося змагання з пробиття штрафних кидків, яке закінчилося тим, що на заключні 30 секунд матчу команди вийшли за рівного рахунку.

У Дніпра взявся "вирішувати" Мішула, проте його кидок виявився неточним і залишив супернику 11 секунд на останнє володіння. Прохід Кольченка також вийшов нерезультативним, однак найспритнішим під чужим щитом виявився Чумаков який підібрав м'яч і з сиреною приніс перемогу Черкаським Мавпам! Команда Максима Міхельсона виграла перший домашній матч і вийшла вперед у серії - 2:1.

Четвертий матч серії Мавпи та Дніпро проведуть також у Черкасах 5 травня о 18:30.
04.05.2017 15:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter