Уманський тепличний комбінат звинуватив Уманьводоканал у безпідставному відключенні підприємства від водопостачання

За інформацією agroreview.com,
підприємству Уманський тепличний комбінат комунальне підприємство «Уманьводоканал» в односторонньому порядку припинило надання послуг водопостачання та водовідведення. Заборгованості чи інших порушень договору з боку тепличного комбінату немає.

З такою проблемою до ВАР звернувся учасник асоціації — директор «Уманського Тепличного Комбінату» (ПОСП «УТК») Микола Гордій.

На підприємстві заявляють, що «КП «Уманьводоканал» не наводить конкретні норми вимог Договору та Правил, які підтверджують порушення з боку ПОСП «УТК» тих чи інших їхніх положень.

Дії КП «Уманьводоканал» призводять до недоотримання ПОСП «УТК» послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, необхідних для здійснення господарської діяльності, за відсутності альтернативних джерел придбання цих послуг у м. Умань.

З відповідними заявами Уманський тепличний комбінат звернувся до Антимонопольного комітету України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Однак, водопостачання наразі поновлено, а тепличний комбінат зазнає збитків та ризиків несвоєчасного виконання зобов’язань перед партнерами.

На підприємстві заявляють, що дії Уманьводоканал спрямовані виключно на тиск задля отримання неправомірного штрафу передбаченого Договором № 299 та Правил.

Денис Сирцов

Провінція
29.10.2021 11:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter