Уночі в Черкасах патрульні затримали двох чоловіків, які мали при собі наркотики

Уночі в Черкасах патрульні затримали двох чоловіків, які мали при собі наркотики За інформацією патрульної поліції в Черкаській області, протягом нічної зміни черкаські патрульні виявили двох чоловіків, які мали при собі наркотичні речовини та викрадений телефон.

Перший випадок стався учора близько 20-ї години. Патрулюючи вулицею 30-річчя Перемоги, інспектори зупинили автомобіль ВАЗ 2101 за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з водієм пасажир увесь час нервував та намагався щось приховати. Провівши поверхневу перевірку, у 37-річного пасажира інспектори виявили два пакетики з порошкоподібною речовиною, ймовірно наркотичною.

Близько 21-ї години, патрулюючи вулицею Сумгаїтською, поліцейські помітили підозрілого чоловіка. Побачивши службовий автомобіль, громадянин намагався уникнути зустрічі та помітно нервував. Під час проведення поверхневої перевірки в останнього патрульні виявили пакетик з речовиною, схожою на наркотичну.

Також під час перевірки даних мобільного телефону, марки ZTE Blade A7, виявилося, що телефон викрадений та перебуває у розшуку.
29.04.2021 13:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter