У Черкасах на бригаду "Швидкої" напав чоловік, незадоволений тим, що медики "довго їхали"

Як інформують в обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, в неділю диспетчер прийняла виклик, що на вулиці 30-річчя Перемоги, 12 у Черкасах у 55-річної жінки запаморочення і стан, близький до втрати свідомості. Пообіцяли зустріти бригаду на в'їзді до Черкаської обласної дитячої лікарні.

Коли медики за 8 хвилин доїхали до вказаної адреси, їх зустріли чоловік та жінка, які почали агресивно себе поводити та кричати: ''Скільки можна їхати?! Що це за швидка?!''

Фельдшер вийшла до пацієнтки, яка сиділа під деревом. На що неадекватний чоловік почав вимагати поміряти тиск своїй подрузі. Медик таки попрямувала до жінки, якій викликали швидку, адже видно було, що їй дуже погано.

В цей час чоловік почав висмикувати водія швидкої з-за керма, агресивно поводитись, заскочив у салон. Бригада таки забрала 55-річну жінку у салон, але неадекватний чоловік не давав медикам проводити медичні маніпуляції.

Заїхавши на територію ЧОДЛ, медики намагались відбитись від чоловіка. Натисли тривожну кнопку. Їм таки вдалось випхнути чоловіка із салону швидкої і, не дочекавшись, поліції охорони, утекти від неадеквата.

По дорозі до Третьої Черкаської міської лікарні фахівці екстренки докладали всіх зусиль, щоб надати невідкладну допомогу пацієнтці, у якої був інсульт і вона почала вже впадати в кому.
15.09.2020 10:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter