У Каневі 7 годин шукали дев'ятирічну дівчинку, яка зникла з дому. Знайшли цілою та неушкодженою

Як інформують у ГУНП у Черкаській області, 11 травня по обіді до поліції Черкаської області звернулася жителька Канева та повідомила, що її малолітня донька зникла. Дівчинка гралася на вулиці біля будинку. Мама була поруч. Жінка на декілька хвилин відволіклася і в цей час дівчинка побігла вулицею та зникла. Мама намагалася знайти дитину самотужки. Коли пошуки не дали результатів вона звернулася за допомогою до поліції.

Отримавши повідомлення про зникнення дитини негайно особовий склад Канівського відділення поліції було піднято по тривозі. Для допомоги місцевим правоохоронцям до Канева було направлено співробітників наближених відділів та відділень поліції, кінологів зі службовими собаками, військовослужбовців Нацгвардії та працівників ДСНС. До пошуку дитини також долучилися лісники та місцеві жителі.
У Каневі 7 годин шукали дев'ятирічну дівчинку, яка зникла з дому. Знайшли цілою та неушкодженою

Складність пошуків полягала в тому, що населений пункт знаходиться в гірській місцевості та оточений лісом. Учасники пошукових заходів розділилися на групи та прочісували територію, де зникла дитина, постійно збільшуючи радіус. Пошуки дівчинки тривали понад сім годин. Її знайшли на території Шевченківського національного заповідника, за п’ять кілометрів від дому. Після огляду лікарів дитину повернули матері.
12.05.2020 10:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter