У Кам'янському районі через несправну піч згоріло кілька господарських споруд та 300 кг. сіна

За інформацією управління ДСНС у Черкаській області, за минулу добу в області рятувальники приборкали 4 пожежі у приватному житловому секторі, спричинені порушенням правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Одна з наймасштабніших виникла у селі Тимошівка Кам’янського району, де загорілася солома, що зберігалася у господарчій будівлі на вулиці Лісовій.

Ще до прибуття на місце події перших пожежних розрахунків вогонь поширився ще дві сусідні надвірні споруди.

Першими боротьбу з вогнем розпочали добровольці місцевої пожежної команди із села Баландине, які о 20:41 пожежу локалізували, а остаточно ліквідували загорання 21:10 рятувальники кам`янської пожежно-рятувальної частини.

Вогнем пожежі знищено 300 кг соломи, а також покрівлі господарчої будівлі та ще двох надвірних споруд.

Ще дві пожежі приборкали канівські вогнеборці. Перша виникла у надвірній споруді села Беркозівка. Рятувальники 10 - державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди села Мартинівка, які прибули на вулицю Корчаки, впродовж 40 хвилин приборкали полум`я.

О 02:10 канівські вогнеборці виїхали на пожежу літньої кухні на вулиці Шевченка в районному центрі. Пожежу, що виникла на горищі будівлі о 03:15 вдалося локалізувати, а о 03:47 ліквідувати.

Ще одна пожежа в побуті виникла в місті Золотоноша в приватному житловому будинку на вулиці Монастирській.

Завдяки оперативним діям золотоніських рятувальників пожежу впродовж 25 хвилин вдалося ліквідувати та запобігти поширенню вогню на значну площу.
13.02.2020 14:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter