Зранку в Черкасах патрульні зупинили пасажирський автобус, за кермом якого перебував нетверезий водій

За інформацією патрульної поліції в Черкаській області, черкаські патрульні зупинили пасажирський автобус

Майже о 7-й ранку, під час патрулювання поліціянти звернули увагу на пасажирський мікроавтобус, який проїхав перехрестя вулиць Смілянської - Оборонної на заборонений сигнал світлофора.

Патрульні зупинили транспортний засіб.

Під час перевірки документів та спілкування з водієм правоохоронці помітили й дещо неадекватну поведінку останнього: керманич увесь час намагався відвернутися від інспекторів. Як виявилося, робив це, аби приховати стійкий запах алкоголю.

Коли 59-річний водій зрозумів, що заперечувати стан сп'яніння марно, він погодився пройти огляд в наркодиспансері. Висновок лікаря підтвердив стан сп'яніння керманича.

Відтак за керування транспортним засобом у нетверезому стані відносно водія маршрутного автобуса був складений відповідний адміністративний протокол та винесено постанову за порушення правил дорожнього руху, а його самого відсторонено від керування.

Підприємство перевізника одразу сповістили про виявлений факт.

Водночас патрульна поліція звертається до громадян з проханням не тільки самим неухильно дотримуватися правил безпеки під час руху, а й звертати увагу на інших його учасників.
28.01.2020 14:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter