Увечері сталося кілька нападів на намет "тарифного майдану" перед міськрадою Черкас

Увечері 10 січня було здійснено кілька нападів на намет "тарифного майдану", який розташований на площі під стінами черкаської мерії. Зловмисникам вдалось втекти.

На місце інциденту викликали поліцію, повідомив кореспондентам vikka.ua один з організаторів майдану, "вільнодемократівець" Олександр Згіблов.
Увечері сталося кілька нападів на намет "тарифного майдану" перед міськрадою Черкас

Депутат розповів: вперше нападники навідались на "тарифний майдан" близько 19:30. Спробували пошкодити інформаційний куб – саме той, каже, на якому закликають міського голову припинити тиск на ОСББ, а Андрія Бортника – відпустити новостворені ОСББ. Охоронець "майдану", який перебував у наметі, почув шум і вийшов оглянути територію Чим і злякав зловмисників.

Щоправда, вже за дві години вони повернулись.

"Один з нападників заблокував охоронця в наметі, двоє його спільників нівечили стенди. Зробивши свою справу, почали тікати, охоронець погнався за ними, однак вони сіли в припарковану поруч автівку і зникли з місця події" – розповідає Олександр Згіблов.

Сьогоднішні події обранець пов’язує з тим, що саме сьогодні був поданий повторний проєкт рішення міської ради про скасування рішення виконкому, яке затверджувало тариф на негабаритне та будівельне сміття.
11.01.2020 10:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter