У Золотоніському районі чоловік за кермом авто збив жінку на велосипеді і втік з місця ДТП

Як інформує прес-служба ГУНП в Черкаській області, 10 листопада ввечері на автодорозі в селі Вознесенське Золотоніського району місцеві жителі виявили тіло жінки з чисельними травмами. Поряд знаходився пошкоджений велосипед. Характер травм та пошкоджень вказував на те, що жінку збив автомобіль. Водій з місця пригоди зник. Отримавши інформацію про вказану подію, негайно на території району було введено в дію оперативний план «Перехват», особовий склад Золотоніського відділу поліції було піднято по тривозі.
У Золотоніському районі чоловік за кермом авто збив жінку на велосипеді і втік з місця ДТП

Відпрацьовуючи місце події було встановлено, що після удару тіло жінки водій протягнув ще понад десять метрів. Крім того, по виявленим слідам поліцейські встановили, що до даної дорожньо-транспортної пригоди причетний автомобіль марки ВАЗ. Місцезнаходження автомобіля та водія поліцейські встановили протягом години. Чоловік саме намагався сховати пошкоджене авто. На автомобілі експерти зафіксували пошкодження, які вказували на причетність до вчинення данної дорожньо-транспортної пригоди.

На даний час з водієм працюють слідчі, відкрито кримінальне провадження відповідно до статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.
11.11.2019 09:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter