На ставку в Канівському районі водій, помітивши рибалку, що провалився під кригу, врятував йому життя

Як інформують в управлінні ДСНС у Черкаській області, 30 січня у селі Степанці Канівського району під час риболовлі на місцевому ставку під лід провалився місцевий житель.

Потрапивши до холодної води, чоловік рятуючи життя відчайдушно борсався серед криги, але надії на порятунок було мало, адже поруч не було жодної людини, яка б могла прийти йому на допомогу.

У цей момент на греблю виїхав автомобіль. На щастя, водій не лише помітив небезпеку до якої потрапив чоловік, а й вирішив прийти тому на допомогу. Скинувши верхній одяг, водій, схопивши на березі довгу гілку, ламаючи грудьми кригу почав пробиватися до потопельника, який за десять метрів від берега з останніх сил тримався за край крижини.
На ставку в Канівському районі водій, помітивши рибалку, що провалився під кригу, врятував йому життя

Коли за викликом рятівника, о 10:50 до ставу прибув черговий караул Канівської пожежно-рятувальної частини, очі рятувальників побачили лише проламанe у кризі ставу доріжку та довгу покручену гілляку, за допомогою якої і було врятовано життя місцевому жителю.

Про подію стало відомо від працівників швидкої медичної допомоги, які обстежували рибалку. Від госпіталізації чоловік відмовився.
31.01.2019 13:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter